İZNİKLİLER TANIŞMA TURUNDA

10.10.2017 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZNİKLİLER TANIŞMA TURUNDA

Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başbay, teşekkür etti Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay, yönetim olarak kongrelerini gerçekleştirdiklerini, kongrelerinin ardından başkanlığa yeniden seçilerek, görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Başkan Başbay, “Derneğimizin kongresini gerçekleştirdik ve dernek üyelerim beni yeniden başkanlığa taşıdı. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün siz değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Bu isteğimizi kırmadığınız için sizlere teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi. Gülsuyu, Başbay ve Yönetimine başarılar diledi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi: “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Siz değerli İznikli dostlarıma gerçekleştirmiş olduğunuz kongrenizin derneğinize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyoruz, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Görevimiz boyunca her zaman iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başbay, teşekkür etti
Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay, yönetim olarak kongrelerini gerçekleştirdiklerini, kongrelerinin ardından başkanlığa yeniden seçilerek, görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Başkan Başbay, “Derneğimizin kongresini gerçekleştirdik ve dernek üyelerim beni yeniden başkanlığa taşıdı. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün siz değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Bu isteğimizi kırmadığınız için sizlere teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.
Gülsuyu, Başbay ve Yönetimine başarılar diledi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi: “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Siz değerli İznikli dostlarıma gerçekleştirmiş olduğunuz kongrenizin derneğinize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyoruz, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Görevimiz boyunca her zaman iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.