'' HOCAMIZDAN MEMNUNUZ''

Spor 06.10.2015 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

'' HOCAMIZDAN MEMNUNUZ''

Gölcükspor BAşkanı Av. Ahmet Şahin, Teknik Direktör Ali Beykoz'dan memnun olduklarını ve yeni bir hocaa rayışında olmadıklarını söyledi.

Gölcükspor da kötü gidişie dur demek için yeni hoca arayışları yönündeki iddaları Yeni Gölcük'e yanıtlayan Başkan Ahmet Şahin, Teknik Direktör Ali Beykoz'dan memnun olduklarını ve yeni bir teknik adam arayışında olmadıklarını söyledi.  Gölcükspor'un gerek teknik ekip gerekse futbolcular olarak iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Başkan ŞAhin ," Sezon başından şanssızlıklar yaşadık. Ancak biz iyi bir takımız. Yarın ve Pazar günü oynayacağımız maçları kazanarak ligde üst sıralara tırmanabiliriz. " dedi. Yönetim olarak eksiklikleri olduğunu ve bunu da belirleyerek gerekli müdahaleyi yapacaklarını ifade eden Başkan Şahin " Tesislere yeterince hakim değiliz. Teknik Kadro, futbolcu ve yönetim arasında köprü olacak bir idari menejerlik kadrosu oluşturabilirz" şeklinde konuştu. 
Gölcükspor BAşkanı Av. Ahmet Şahin, Teknik Direktör Ali Beykoz'dan memnun olduklarını ve yeni bir hocaa rayışında olmadıklarını söyledi.

Gölcükspor da kötü gidişie dur demek için yeni hoca arayışları yönündeki iddaları Yeni Gölcük'e yanıtlayan Başkan Ahmet Şahin, Teknik Direktör Ali Beykoz'dan memnun olduklarını ve yeni bir teknik adam arayışında olmadıklarını söyledi. 

Gölcükspor'un gerek teknik ekip gerekse futbolcular olarak iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Başkan ŞAhin ," Sezon başından şanssızlıklar yaşadık. Ancak biz iyi bir takımız. Yarın ve Pazar günü oynayacağımız maçları kazanarak ligde üst sıralara tırmanabiliriz. " dedi.

Yönetim olarak eksiklikleri olduğunu ve bunu da belirleyerek gerekli müdahaleyi yapacaklarını ifade eden Başkan Şahin " Tesislere yeterince hakim değiliz. Teknik Kadro, futbolcu ve yönetim arasında köprü olacak bir idari menejerlik kadrosu oluşturabilirz" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.