HALK EKMEK NOKTALARI BELİRLENİYOR

Ekonomi 20.08.2019 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK EKMEK NOKTALARI BELİRLENİYOR

İzmit’te 14 bölgede halk ekmekler satışa sunulacak. Ancak bu bölgeleri şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri inceliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Kocaeli Fırıncılar Odası arasındaki halk ekmek protokolü hayata geçirilmek için çalışılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın hatırlanacağı üzere merakla beklenen halk ekmeğin fiyatını 1 TL olarak açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın ardından KESOB tarafından ekmeğe zam yapıldı. Kentimizde 1,25 TL’den satılan 210 gramlık ekmeğin hem fiyatı hem de gramajı arttı. Şu an 280 gram ekmek 1,75 TL’den satılmaya başlandı.  İŞİN GERİ DÖNÜŞÜ YOK Hal böyle olunca halk ekmeğin yeni fiyatı en çok merak edilen konular arasında i. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Halk ekmek işinden geri dönüşün olmadığını ifade etti. Sarı, “Halk ekmek işi olacak. Vatandaşımız hiç merak etmesin. Bu işin geri dönüşü yok. Şuan halk ekmek satışı yapılacak mobların siparişleri veriliyor. Biz Fırıncılar Odası olarak halk ekmeğe hazırız” dedi.   İZMİT’TE 14 BÖLGEYE SATIŞ NOKTASI İzmit’te halk ekmek satış noktaları belirlendi. 14 tane bölgeyi halk ekmek satış noktası olarak belirledik. Ancak bu bölgeleri şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri inceliyor. Bir sıkıntı çıkmadığı takdirde bu halk ekmek satış noktalarını vatandaşlarımıza duyuracağız” şeklinde konuştu.  EKMEĞİ KOCAELİ HALKINA YEDİRECEĞİZ Tahir başkanımız zamdan önce halk ekmeğin fiyatı için ‘1 TL olacak’ şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ancak bilindiği gibi ekmeğe zam geldi. Gramaj da yükseldi. Halk ekmek moblarında da 280 gramlık ekmekler satılacak. Bu sebeple fiyat 1 TL’nin üzerine çıkabilir. Henüz Tahir başkanımızla halk ekmeğin fiyatıyla ilgili bir değerlendirme yapmadık. Ama vatandaş şunu bilsin. Biz halk ekmeği Kocaeli halkına yedireceğiz” diye konuştu. 
İzmit’te 14 bölgede halk ekmekler satışa sunulacak. Ancak bu bölgeleri şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri inceliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Kocaeli Fırıncılar Odası arasındaki halk ekmek protokolü hayata geçirilmek için çalışılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın hatırlanacağı üzere merakla beklenen halk ekmeğin fiyatını 1 TL olarak açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın ardından KESOB tarafından ekmeğe zam yapıldı. Kentimizde 1,25 TL’den satılan 210 gramlık ekmeğin hem fiyatı hem de gramajı arttı. Şu an 280 gram ekmek 1,75 TL’den satılmaya başlandı. 

İŞİN GERİ DÖNÜŞÜ YOK
Hal böyle olunca halk ekmeğin yeni fiyatı en çok merak edilen konular arasında i. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Halk ekmek işinden geri dönüşün olmadığını ifade etti. Sarı, “Halk ekmek işi olacak. Vatandaşımız hiç merak etmesin. Bu işin geri dönüşü yok. Şuan halk ekmek satışı yapılacak mobların siparişleri veriliyor. Biz Fırıncılar Odası olarak halk ekmeğe hazırız” dedi.  

İZMİT’TE 14 BÖLGEYE SATIŞ NOKTASI
İzmit’te halk ekmek satış noktaları belirlendi. 14 tane bölgeyi halk ekmek satış noktası olarak belirledik. Ancak bu bölgeleri şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri inceliyor. Bir sıkıntı çıkmadığı takdirde bu halk ekmek satış noktalarını vatandaşlarımıza duyuracağız” şeklinde konuştu. 

EKMEĞİ KOCAELİ HALKINA YEDİRECEĞİZ
Tahir başkanımız zamdan önce halk ekmeğin fiyatı için ‘1 TL olacak’ şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ancak bilindiği gibi ekmeğe zam geldi. Gramaj da yükseldi. Halk ekmek moblarında da 280 gramlık ekmekler satılacak. Bu sebeple fiyat 1 TL’nin üzerine çıkabilir. Henüz Tahir başkanımızla halk ekmeğin fiyatıyla ilgili bir değerlendirme yapmadık. Ama vatandaş şunu bilsin. Biz halk ekmeği Kocaeli halkına yedireceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.