''GÖZALTINA ALINMADIM..İSTİFA ETTİM''

Gölcük 29.07.2016 - 16:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''GÖZALTINA ALINMADIM..İSTİFA ETTİM''

Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. Fatih Güneş, gözaltına alınmadığını söyledi.

HAkkında " Gözaltıan alındı" şeklinde haberler yayınlanan Dr. Fatih Gündüz, Yeni Gölcük'e yaptığı açıklamada, gözaltına alınmadığıni, görevinden istifa ettiğini söyledi.  Dr Gündüz, " 15 Temmuz itibari ile Gölcük'te göreve başlayacaktım. Ancak yaşanan olaylar nedeni ile atamalar durduruldu. Her hangi bir gözaltına olayı da yaşamadım. Kendi istieğimle istifa dilekçemi verdim, sonucunu bekliyorum" dedi.   
Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. Fatih Güneş, gözaltına alınmadığını söyledi.

HAkkında " Gözaltıan alındı" şeklinde haberler yayınlanan Dr. Fatih Gündüz, Yeni Gölcük'e yaptığı açıklamada, gözaltına alınmadığıni, görevinden istifa ettiğini söyledi. 

Dr Gündüz, " 15 Temmuz itibari ile Gölcük'te göreve başlayacaktım. Ancak yaşanan olaylar nedeni ile atamalar durduruldu. Her hangi bir gözaltına olayı da yaşamadım. Kendi istieğimle istifa dilekçemi verdim, sonucunu bekliyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.