GİRESUNLULAR FESTİVALE HAZIRLANIYOR

18.05.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GİRESUNLULAR FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Şinasi Dede, 20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mayıs 7'si Kültür Etkinliği programını gerçekleştireceklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Şinasi Dede, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiğimiz Mayıs 7'si kültür etkinliklerinin ikincisini bu yıl 20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gölcük Kavaklı Denizevler Sahilinde yöresel ürün standları, yöresel sanatçıların konserleri ve diğer sosyal ve kültürel etkinlikler ile kutlayacağız. Bu kültür etkinliğimize tüm Kocaeli'li hemşehrilerimizi de bekliyoruz. Açılış 20 Mayıs'ta Denizevler Sahili'nde Bu kültürel etkinliğini her ne kadar Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak yapacak olsak da, bu yöresel kültür festivalimize tüm Kocaeliyi davet ediyoruz. 20 Mayıs 2017 tarihinde saat 16.00'da ilçemiz protokolünün da katılımı ile gerçekleştireceğimiz açılış ile birlikte kültür festivalimiz başlayarak, gecesinde yöresel sanatçılarımızın konserleri ile devam edecektir.  Giresun Gölcük'e taşınacak Bizler kendi memleketlerinden binlerce kilometre uzakta, her zaman yaşamaktan onur ve gurur duyduğumuz Kocaeli'yi kendilerine yurt edinmiş Giresunlular olarak, tüm Kocaeli ile birlikte 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Giresun'u birlikte yaşamak için Giresun'u Gölcük'e taşıyoruz.  Tüm Kocaeli ve Giresun'lu hemşehrilerimizi Mayıs 7'si kültür festivalimize davet ediyoruz Bu festivalimizin en iyi şekilde hazırlanması ve halkımızın hizmetine sunulmasında Derneğimizden desteğini esirgemeyen başta Gölcük Belediyemiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan ve çalışanlarına çok teşekkür ediyor, tüm Kocaeli ve Giresun'lu hemşehrilerimizi Mayıs 7'si kültür festivalimize davet ediyoruz.
Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Şinasi Dede, 20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mayıs 7'si Kültür Etkinliği programını gerçekleştireceklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Şinasi Dede, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiğimiz Mayıs 7'si kültür etkinliklerinin ikincisini bu yıl 20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gölcük Kavaklı Denizevler Sahilinde yöresel ürün standları, yöresel sanatçıların konserleri ve diğer sosyal ve kültürel etkinlikler ile kutlayacağız. Bu kültür etkinliğimize tüm Kocaeli'li hemşehrilerimizi de bekliyoruz.

Açılış 20 Mayıs'ta Denizevler Sahili'nde
Bu kültürel etkinliğini her ne kadar Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak yapacak olsak da, bu yöresel kültür festivalimize tüm Kocaeliyi davet ediyoruz. 20 Mayıs 2017 tarihinde saat 16.00'da ilçemiz protokolünün da katılımı ile gerçekleştireceğimiz açılış ile birlikte kültür festivalimiz başlayarak, gecesinde yöresel sanatçılarımızın konserleri ile devam edecektir. 

Giresun Gölcük'e taşınacak
Bizler kendi memleketlerinden binlerce kilometre uzakta, her zaman yaşamaktan onur ve gurur duyduğumuz Kocaeli'yi kendilerine yurt edinmiş Giresunlular olarak, tüm Kocaeli ile birlikte 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Giresun'u birlikte yaşamak için Giresun'u Gölcük'e taşıyoruz. 
Tüm Kocaeli ve Giresun'lu hemşehrilerimizi Mayıs 7'si kültür festivalimize davet ediyoruz
Bu festivalimizin en iyi şekilde hazırlanması ve halkımızın hizmetine sunulmasında Derneğimizden desteğini esirgemeyen başta Gölcük Belediyemiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan ve çalışanlarına çok teşekkür ediyor, tüm Kocaeli ve Giresun'lu hemşehrilerimizi Mayıs 7'si kültür festivalimize davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.