GFSD YENİ SEZONU AÇTI

19.10.2019 - 17:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD YENİ SEZONU AÇTI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 2019–2020 Sezonu’nu önceki akşam dernek binasında yaptığı etkinlikte, iki sanatçının fotoğrafları ile renklendirdiği sunumla açtı. Sezon açılışına ilgi oldukça yoğundu. Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 2019 – 2020 Sezonu’nu, geçtiğimiz akşam yoğun katılımla gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte, Sadık Üçok ve Alman Fotoğraf Sanatçısı RalfDiemb tarafından çekilen fotoğraflarla renklendirilen sunumlarla açtı.

GFSD’nin açılış programı Sadık Üçok ve Alman Fotoğraf Sanatçısı RalfDiemb tarafından çekilen fotoğrafların sunumuyla başladı.  Açılış programına  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kurum ve Daire Müdürleri, Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Fotoğraf Sanatçıları Sadık Üçok ve RalfDiemb ile çok sayıda dernek üyesi ve sanatsever katılım gösterdi. İkiz, ‘GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’ Derneğin yeni sezon açılış programında ilk sözü GFSD Başkanı İsmail İkiz, yaptı. Başkan İkiz, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Öncelikle yeni sezon açılışımıza katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bugün yapacağımız sunumlarla birlikte yeni sezona merhaba diyeceğiz. Belli aralıklarla yapmış olduğumuz ve ünlü fotoğraf sanatçılarının katıldığı sunumlarla birlikte oldukça güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin ayoğun katılım, güzel işler yaptığımıza işaret oluyor. Her birinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olan Sadık Üçok ve RalfDiemb, oldukça güzel çalışmalara imza atan iki güzide fotoğraf Sanatçısı. GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’ dedi. Fotoğraf Sanatçıları kendilerini tanıttı Başkan İkiz’in ardından söz alan Fotoğraf Sanatçısı Sadık Üçok, “Bugün sizlerle, sezon açılışınızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu akşam Safran İşçileri, Kucaklaşma ve Eski ve Yeni Galata Köprüsü sunumları ile karşınızda olacağım. Fotoğrafa amatör olarak başladım. Küçük yaşlardan itibaren resim ve karikatüre ilgi duydum. 1985 yılında başlayan fotoğraf tutkum, 1992’den bu yana profesyonel anlamda fotoğrafla ilgileniyorum. Sokak fotoğrafçılığı alanında çalışmalarım var. RalfDiemb ile internet üzerinden birçok kez sohbet ettik. Kendisiyle tanıştık ve beraber sergiler açtık. Umarız sunumları beğenirsiniz. Hepinize iyi seyirler” diyerek konuşmasını tamamladı. Program sunum gösterilerinin ardından, davetlilerin çektirdiği fotoğraf ile son buldu.
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 2019–2020 Sezonu’nu önceki akşam dernek binasında yaptığı etkinlikte, iki sanatçının fotoğrafları ile renklendirdiği sunumla açtı. Sezon açılışına ilgi oldukça yoğundu. Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 2019 – 2020 Sezonu’nu, geçtiğimiz akşam yoğun katılımla gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte, Sadık Üçok ve Alman Fotoğraf Sanatçısı RalfDiemb tarafından çekilen fotoğraflarla renklendirilen sunumlarla açtı.

GFSD’nin açılış programı Sadık Üçok ve Alman Fotoğraf Sanatçısı RalfDiemb tarafından çekilen fotoğrafların sunumuyla başladı.  Açılış programına  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kurum ve Daire Müdürleri, Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Fotoğraf Sanatçıları Sadık Üçok ve RalfDiemb ile çok sayıda dernek üyesi ve sanatsever katılım gösterdi.

İkiz, ‘GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’

Derneğin yeni sezon açılış programında ilk sözü GFSD Başkanı İsmail İkiz, yaptı. Başkan İkiz, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Öncelikle yeni sezon açılışımıza katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bugün yapacağımız sunumlarla birlikte yeni sezona merhaba diyeceğiz. Belli aralıklarla yapmış olduğumuz ve ünlü fotoğraf sanatçılarının katıldığı sunumlarla birlikte oldukça güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin ayoğun katılım, güzel işler yaptığımıza işaret oluyor. Her birinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olan Sadık Üçok ve RalfDiemb, oldukça güzel çalışmalara imza atan iki güzide fotoğraf Sanatçısı. GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’ dedi.

Fotoğraf Sanatçıları kendilerini tanıttı

Başkan İkiz’in ardından söz alan Fotoğraf Sanatçısı Sadık Üçok, “Bugün sizlerle, sezon açılışınızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu akşam Safran İşçileri, Kucaklaşma ve Eski ve Yeni Galata Köprüsü sunumları ile karşınızda olacağım. Fotoğrafa amatör olarak başladım. Küçük yaşlardan itibaren resim ve karikatüre ilgi duydum. 1985 yılında başlayan fotoğraf tutkum, 1992’den bu yana profesyonel anlamda fotoğrafla ilgileniyorum. Sokak fotoğrafçılığı alanında çalışmalarım var. RalfDiemb ile internet üzerinden birçok kez sohbet ettik. Kendisiyle tanıştık ve beraber sergiler açtık. Umarız sunumları beğenirsiniz. Hepinize iyi seyirler” diyerek konuşmasını tamamladı.
Program sunum gösterilerinin ardından, davetlilerin çektirdiği fotoğraf ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.