LASTİK İŞ
ismail

GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

Gündem 12.07.2018 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, arama kurtarma teknisyenlerinin müdahale yeteneklerini arttırmak üzere Sapanca Gölü’nün Eşme sahili açıklarında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi. Zodyak botların ve deniz motosikletinin kullanıldığı iki günlük tatbikatta deniz araçlarının performansları test edildi ve derinlikleri izlemeye yarayan sonar cihazının kullanım eğitimi verildi.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Sapanca Gölü’nde arama kurtarma tatbikatı yaptı Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, arama kurtarma teknisyenlerinin müdahale yeteneklerini arttırmak üzere Sapanca Gölü’nün Eşme sahili açıklarında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.  Zodyak botların ve deniz motosikletinin kullanıldığı iki günlük tatbikatta deniz araçlarının performansları test edildi ve derinlikleri izlemeye yarayan sonar cihazının kullanım eğitimi verildi. EKSİK YANLARIMIZI GÖRMEK İÇİN Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Müdahale Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen tatbikatın, vuku bulabilecek su kazalarına hazırlık anlamında gerçekleştirildiğini ve arama kurtarma teknisyenlerinin kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik olarak organize edildiğini söyledi.           Tekoğul, “kentsel arama kurtarma, doğada arama kurtarma ve suda arama kurtarma gibi müdahale başlıklarında teknisyenlerimizin potansiyelini arttırmak, eksik yanlarımızı görmek ve acil durum hazırlıklarını sürdürmek üzere bu tatbikatı yapmış olduk. MARKA DEĞERİ GÖRÜYORUZ Müdahalelerdeki ‘görünür yüzlerimiz’ olmaları dolayısıyla tatbikatın icrasında rol alan arama kurtarma personelimizi, İl Müdürlüğümüzün marka değeri görüyoruz. Bu nedenle, 7/24 usulle çalışan, yıl boyunca dağda bayırda arama kurtarma faaliyetlerine katılan, mahsur kalanların imdadına yetişen, KBRN gibi müdahalelerde farklı risklerle yüzleşen bu arkadaşlarımızın müdahale yetkinliklerini arttırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu çaba kapsamında sık sık yaptığımız hizmet içi eğitim ve tatbikatları belirli periyotlarla devam ettireceğiz” dedi.
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, arama kurtarma teknisyenlerinin müdahale yeteneklerini arttırmak üzere Sapanca Gölü’nün Eşme sahili açıklarında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi. Zodyak botların ve deniz motosikletinin kullanıldığı iki günlük tatbikatta deniz araçlarının performansları test edildi ve derinlikleri izlemeye yarayan sonar cihazının kullanım eğitimi verildi.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Sapanca Gölü’nde arama kurtarma tatbikatı yaptı
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, arama kurtarma teknisyenlerinin müdahale yeteneklerini arttırmak üzere Sapanca Gölü’nün Eşme sahili açıklarında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.  Zodyak botların ve deniz motosikletinin kullanıldığı iki günlük tatbikatta deniz araçlarının performansları test edildi ve derinlikleri izlemeye yarayan sonar cihazının kullanım eğitimi verildi.

EKSİK YANLARIMIZI GÖRMEK İÇİN
Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Müdahale Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen tatbikatın, vuku bulabilecek su kazalarına hazırlık anlamında gerçekleştirildiğini ve arama kurtarma teknisyenlerinin kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik olarak organize edildiğini söyledi.           Tekoğul, “kentsel arama kurtarma, doğada arama kurtarma ve suda arama kurtarma gibi müdahale başlıklarında teknisyenlerimizin potansiyelini arttırmak, eksik yanlarımızı görmek ve acil durum hazırlıklarını sürdürmek üzere bu tatbikatı yapmış olduk.

MARKA DEĞERİ GÖRÜYORUZ
Müdahalelerdeki ‘görünür yüzlerimiz’ olmaları dolayısıyla tatbikatın icrasında rol alan arama kurtarma personelimizi, İl Müdürlüğümüzün marka değeri görüyoruz. Bu nedenle, 7/24 usulle çalışan, yıl boyunca dağda bayırda arama kurtarma faaliyetlerine katılan, mahsur kalanların imdadına yetişen, KBRN gibi müdahalelerde farklı risklerle yüzleşen bu arkadaşlarımızın müdahale yetkinliklerini arttırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu çaba kapsamında sık sık yaptığımız hizmet içi eğitim ve tatbikatları belirli periyotlarla devam ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.