ERDOĞAN '' YA KOALİSYON YA ERKEN SEÇİM !''

Asayiş 24.06.2015 - 22:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ERDOĞAN '' YA KOALİSYON YA ERKEN SEÇİM !''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon tartışmaları hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlar için verilen iftar yemeğindekonuştu..Erdoğan, “Partiler üzerine düşeni yapmazlarsa çözüm mevkii millettir. Artık sorumluluk siyasi partilerde, en kısa sürede bir koalisyonun kurulmasını temenni ediyorum. En kısa sürede ya hükümet kurulacak ya da erken seçime gidilecek.” dedi “Siyasi partilerimiz koalisyon için gerekeni yapmazsa çözüm mercii milletimizdir. Elektrikler kesildi mi? Sandıklar çalındı mı? Bu iddiaların hiç biri simdi dile getirilmiyor. Bunlar oldu mu? Ama bazı şeyler oldu. Yüzlerce köyde bir siyasi partiye oy çıkıyor başka bir partiye oy çıkmıyor bunlar soru işareti değil mi? Türkiye sıkıntıya düştü diye sevinç çığlıklarını çok iyi görüyoruz. Bu heves sahiplerini bir kez daha hep birlikte hüsrana uğratacağız. Bize uzatılan hiç bir el karşılıksız kalmayacaktır bunu biliniz. Bu mücadelemizde karşımıza çıkan hiç bir engel bizi yolumuzdan etmeyecektir.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon tartışmaları hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlar için verilen iftar yemeğindekonuştu..Erdoğan, “Partiler üzerine düşeni yapmazlarsa çözüm mevkii millettir. Artık sorumluluk siyasi partilerde, en kısa sürede bir koalisyonun kurulmasını temenni ediyorum. En kısa sürede ya hükümet kurulacak ya da erken seçime gidilecek.” dedi

“Siyasi partilerimiz koalisyon için gerekeni yapmazsa çözüm mercii milletimizdir. Elektrikler kesildi mi? Sandıklar çalındı mı? Bu iddiaların hiç biri simdi dile getirilmiyor. Bunlar oldu mu? Ama bazı şeyler oldu. Yüzlerce köyde bir siyasi partiye oy çıkıyor başka bir partiye oy çıkmıyor bunlar soru işareti değil mi? Türkiye sıkıntıya düştü diye sevinç çığlıklarını çok iyi görüyoruz. Bu heves sahiplerini bir kez daha hep birlikte hüsrana uğratacağız. Bize uzatılan hiç bir el karşılıksız kalmayacaktır bunu biliniz. Bu mücadelemizde karşımıza çıkan hiç bir engel bizi yolumuzdan etmeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.