ELLİBEŞ “SORUNLAR EN AZA İNDİRLİDİ”

Gölcük 07.10.2015 - 22:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ “SORUNLAR EN AZA İNDİRLİDİ”

Ekim ayı Mahalle Muhtarları toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında sanat galerisinde yapıldı.

Her ay rutin olarak yapılan mahalle muhtarları toplantısına Başkan Yardımcısı Kemal kahraman, Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Müdürü Ertuğrul Kadakal ve SEDAŞ Şebeke Operasyonu Bölge sorumlusu Olcay Çakır ve muhtarlar katıldı. SORUNLAR EN AZA İNDİRLİDİ Başkan Ellibeş “Belediye, İsu ve SEDAş olarak bölgedeki sorunları çözmek için çalışıyoruz. Y,nede eksikler çıkabiliyor. Bizlerin göremedği sorunları Muhtarlarımız sayesinde tespit edip çözüm için çalışıyoruz. İlçemizde ciddi sorunlarımız kalmadı. Asfatlama ile ilgili bütçede sorunumuz varı Büyükşehirle hallettik. Hava şartlarına göre asfalt vr kaldırım çalışmalrı aciliyetine göre yapılacak. Hisardere köprülü kavşak ihalesi yapıldı. Bir yıl içinde tamamlanmış olacak” dedi. KAFALARDA SORU İŞATETİ KALMASIN Denizevler de kentsel dönüşüm için çalışmlalar başaldı. Kafalarda bazı soru işaretleri var. Kiracılara sadece taşınmaları için ödeme yapılacak. Başka bir hakları yok.  Kentsel dönüşümle birlikte Denizevlerde arsa fiyatları arttı. Ekipler sahada çalışıyor. Hak sahipleri ile birlikte ahırdan bahçe duvarına bahçesindeki ağacına kadar değerler ölçülüyor. Vatandaşın kaç dairesi varsave artı olarak arsa payı kaçparaise o kadarödeme yapılacak yada yapılan evlerden daire verilecek. Bunlar artık netleşen şeyler. Kimseinin daha fazla kafa karıştırmasına gerek yok. Yaklaşık bir yıl sonra yeni evler yapılacak. Evler yapılana kadarda isterlerse kendi evlerinde oturmaya devam edecek. Artık orada kimse oturamaz. Büyük bir felakette kimse bunun hesabını veremez. Biz her zaman insanlarımızın yanındayız” dedi.
Ekim ayı Mahalle Muhtarları toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında sanat galerisinde yapıldı.

Her ay rutin olarak yapılan mahalle muhtarları toplantısına Başkan Yardımcısı Kemal kahraman, Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Müdürü Ertuğrul Kadakal ve SEDAŞ Şebeke Operasyonu Bölge sorumlusu Olcay Çakır ve muhtarlar katıldı.

SORUNLAR EN AZA İNDİRLİDİ

Başkan Ellibeş “Belediye, İsu ve SEDAş olarak bölgedeki sorunları çözmek için çalışıyoruz. Y,nede eksikler çıkabiliyor. Bizlerin göremedği sorunları Muhtarlarımız sayesinde tespit edip çözüm için çalışıyoruz. İlçemizde ciddi sorunlarımız kalmadı. Asfatlama ile ilgili bütçede sorunumuz varı Büyükşehirle hallettik. Hava şartlarına göre asfalt vr kaldırım çalışmalrı aciliyetine göre yapılacak. Hisardere köprülü kavşak ihalesi yapıldı. Bir yıl içinde tamamlanmış olacak” dedi.

KAFALARDA SORU İŞATETİ KALMASIN

Denizevler de kentsel dönüşüm için çalışmlalar başaldı. Kafalarda bazı soru işaretleri var. Kiracılara sadece taşınmaları için ödeme yapılacak. Başka bir hakları yok.  Kentsel dönüşümle birlikte Denizevlerde arsa fiyatları arttı. Ekipler sahada çalışıyor. Hak sahipleri ile birlikte ahırdan bahçe duvarına bahçesindeki ağacına kadar değerler ölçülüyor. Vatandaşın kaç dairesi varsave artı olarak arsa payı kaçparaise o kadarödeme yapılacak yada yapılan evlerden daire verilecek. Bunlar artık netleşen şeyler. Kimseinin daha fazla kafa karıştırmasına gerek yok. Yaklaşık bir yıl sonra yeni evler yapılacak. Evler yapılana kadarda isterlerse kendi evlerinde oturmaya devam edecek. Artık orada kimse oturamaz. Büyük bir felakette kimse bunun hesabını veremez. Biz her zaman insanlarımızın yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.