ELLİBEŞ'E 55 NUMARA FORMA

Spor 21.08.2015 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ'E 55 NUMARA FORMA

Gölcük spor kulübü başkanı Avukat Ahmet Şahin ve beraberindeki heyet Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret edip orijinal Gölcük spor forması hediye etti.

Gölcük Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İnşallah el ele vererek Gölcük Spor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade ederek, Gölcük’lü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcük Spor’a sahip çıkmalarını diledi. Ahmet Şahin ve heyetine şahsına hediye etmiş oldukları orijinal formadan ötürü teşekkür etti.   Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Başkan Ellibeş’ e şahsım ve kulübümüze desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Belediye ve Gölcük spor olarak bundan sonra da büyük başarılara imza atmak istiyoruz.
Gölcük spor kulübü başkanı Avukat Ahmet Şahin ve beraberindeki heyet Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret edip orijinal Gölcük spor forması hediye etti.

Gölcük Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İnşallah el ele vererek Gölcük Spor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade ederek, Gölcük’lü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcük Spor’a sahip çıkmalarını diledi. Ahmet Şahin ve heyetine şahsına hediye etmiş oldukları orijinal formadan ötürü teşekkür etti.

 

Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Başkan Ellibeş’ e şahsım ve kulübümüze desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Belediye ve Gölcük spor olarak bundan sonra da büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.