DEVLET HASTANESİ SERİNLEDİ

Sağlık 21.07.2016 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEVLET HASTANESİ SERİNLEDİ

Gölcük Necati Çeliğk Devlet hastanesinde hsataların ve hasta yakınlarının rahat etmesi için iklimlendirme çalışması yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yoğun geçen yaz sıcaklarına karşı hastaneye yeni klimalar takıldı. Merkezi soğutma sistemleri ile Yoğun bakım, Ameliyathane, Pataloji labratuvarı ve hastane koridorlarına soğutma sistemleri kuruldu. YATAKLI SERVİSLERDE İLK Hastanenin yataklı servislerinde de hastaların rahatı düşünülerek ilk defa iklimlendirme yapıldı. Hastalar artık sıcaktan şikayet etmezken poliklinik ve acil servisteki hastalarda unutulmadı. Yazın sıcak günlerinde hastaşlar yoğun kalabalıkta hastane koridorlarında sıcağı hmeden tedavilerini olabiliyorlar. 
Gölcük Necati Çeliğk Devlet hastanesinde hsataların ve hasta yakınlarının rahat etmesi için iklimlendirme çalışması yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yoğun geçen yaz sıcaklarına karşı hastaneye yeni klimalar takıldı. Merkezi soğutma sistemleri ile Yoğun bakım, Ameliyathane, Pataloji labratuvarı ve hastane koridorlarına soğutma sistemleri kuruldu.

YATAKLI SERVİSLERDE İLK

Hastanenin yataklı servislerinde de hastaların rahatı düşünülerek ilk defa iklimlendirme yapıldı. Hastalar artık sıcaktan şikayet etmezken poliklinik ve acil servisteki hastalarda unutulmadı. Yazın sıcak günlerinde hastaşlar yoğun kalabalıkta hastane koridorlarında sıcağı hmeden tedavilerini olabiliyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.