DEĞİRMENDERE YAZA BÜLENT YAĞIZER İLE VEDA ETTİ

Değirmendere 26.09.2017 - 08:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE YAZA BÜLENT YAĞIZER İLE VEDA ETTİ

Gölcük Belediyesi, Kültür Etkinlikleri Kapsamında Yaza Veda Konseri ile sevilen sanatçı Bülent Yağızer’i Gölcüklülerle buluşturdu.

Yaz boyunca düzenlenen konferanslar, sergiler, seminerler, Ulusal ve Uluslararası festivaller, şenlikler, yağlı güreşler, ramazan etkinlikleri gibi birbirinden önemli kültür hizmetlerinin ardından, Gölcüklü vatandaşlar bu sefer yaza veda konserinde buluştu. Sahne performansı ve tükenmek bilmeyen enerjisiyle Yüzbaşılar amfiyi  dolduranları kendisine hayran bırakan Bülent Yağızer, zaman zaman vatandaşların arasına girerek sevilen şarkıları hep bir ağızdan söylediler. Sil bütün hasretleri isimli şarkısı ile ulusal kanallarda kendine yer bulan sanatçı Bülent Yağızer, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde yüzbaşılar amfi tiyatro alanını dolduran vatandaşlara albüm cd sini dağıtarak büyük bir jest yaptı. Çok yakında zamanda ikinci klipinin Kral tv de yayınlanacağını söyleyen Yağızer, yaza veda konserine iştirak eden herkese teşekkürlerini sundu.  
Gölcük Belediyesi, Kültür Etkinlikleri Kapsamında Yaza Veda Konseri ile sevilen sanatçı Bülent Yağızer’i Gölcüklülerle buluşturdu.

Yaz boyunca düzenlenen konferanslar, sergiler, seminerler, Ulusal ve Uluslararası festivaller, şenlikler, yağlı güreşler, ramazan etkinlikleri gibi birbirinden önemli kültür hizmetlerinin ardından, Gölcüklü vatandaşlar bu sefer yaza veda konserinde buluştu.

Sahne performansı ve tükenmek bilmeyen enerjisiyle Yüzbaşılar amfiyi  dolduranları kendisine hayran bırakan Bülent Yağızer, zaman zaman vatandaşların arasına girerek sevilen şarkıları hep bir ağızdan söylediler.

Sil bütün hasretleri isimli şarkısı ile ulusal kanallarda kendine yer bulan sanatçı Bülent Yağızer, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde yüzbaşılar amfi tiyatro alanını dolduran vatandaşlara albüm cd sini dağıtarak büyük bir jest yaptı. Çok yakında zamanda ikinci klipinin Kral tv de yayınlanacağını söyleyen Yağızer, yaza veda konserine iştirak eden herkese teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.