ÇOCUKLAR DEĞİRMENDERE'DE EĞLENDİ

Gündem 25.04.2017 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR DEĞİRMENDERE'DE EĞLENDİ

Atatürkçü Düşünce deneği gençlik Kolları başkanı Umut Uz ve yönetimi 23 Nisn Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile Değirmendere’de çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Atatürkçü Düşünce deneği gençlik Kolları başkanı Umut Uz ve yönetimi 23 Nisn Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile Değirmendere’de çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Uz “23 Nisan 1920 tarihi, Cumhuriyetimizin temel değerleri açısından milattır. Kurtuluş savaşını yöneten, Türkiye’yi  emperyalizmin işgalinden kurtaran ve egemenliği saraydan alıp millete veren, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Gazi Meclisimizin üyelerini ve bu uğurda şehit veya gazi olan tüm vatan evlatlarımızı saygıyla anıyoruz. Bugün, Ulusumuz 600 yıllık saltanat yönetimini terk ederek, tam bağımsız, özgür ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmıştır. Bu nedenle başta Türk Ulusu olmak üzere, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın dünyada eşi benzeri bulunmayan Bayramı’nı yürekten kutluyoruz. Atatürk önderliğinde başlattığımız Türk Devrimi’nin kadroları, ulusumuzun eğitsel,kültürel, mali ve sosyal yönden gelişmesini amaçlarken, yönetsel olarakta ulusun egemenliğinin gerçek anlamda yönetime yansıdığı;, demokratik, laik , bilimsel ve akılcı yol – yöntemlerin geçerliliğini savunuyorlar, bunları en kısa sürede kalıcı hale getirebilmek üzere çalışıyorlardı. Cumhuriyetimizin ivmesi bu yöndeydi. Türk Ulusu, kanla, irfanla kurduğu cumhuriyete ve onun temel değerlerine mutlaka sahip çıkacaktır.  Bu basit bir temenni değildir. Bu coğrafyada, ucunda kaçınılmaz olarak kan ve gözyaşı olan, etnik ve mezhep temelli politikaların dışında yaşamanın tek yolu olduğu için bir zorunluluktur. Atatürkçü Düşünce Derneği, bu mücadeleyi her şart altında yılmadan, yorulmadan sonuna kadar sürdürme kararlılığındadır.
Atatürkçü Düşünce deneği gençlik Kolları başkanı Umut Uz ve yönetimi 23 Nisn Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile Değirmendere’de çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Atatürkçü Düşünce deneği gençlik Kolları başkanı Umut Uz ve yönetimi 23 Nisn Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile Değirmendere’de çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Uz “23 Nisan 1920 tarihi, Cumhuriyetimizin temel değerleri açısından milattır. Kurtuluş savaşını yöneten, Türkiye’yi  emperyalizmin işgalinden kurtaran ve egemenliği saraydan alıp millete veren, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Gazi Meclisimizin üyelerini ve bu uğurda şehit veya gazi olan tüm vatan evlatlarımızı saygıyla anıyoruz.

Bugün, Ulusumuz 600 yıllık saltanat yönetimini terk ederek, tam bağımsız, özgür ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmıştır. Bu nedenle başta Türk Ulusu olmak üzere, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın dünyada eşi benzeri bulunmayan Bayramı’nı yürekten kutluyoruz.

Atatürk önderliğinde başlattığımız Türk Devrimi’nin kadroları, ulusumuzun eğitsel,kültürel, mali ve sosyal yönden gelişmesini amaçlarken, yönetsel olarakta ulusun egemenliğinin gerçek anlamda yönetime yansıdığı;, demokratik, laik , bilimsel ve akılcı yol – yöntemlerin geçerliliğini savunuyorlar, bunları en kısa sürede kalıcı hale getirebilmek üzere çalışıyorlardı. Cumhuriyetimizin ivmesi bu yöndeydi.

Türk Ulusu, kanla, irfanla kurduğu cumhuriyete ve onun temel değerlerine mutlaka sahip çıkacaktır.  Bu basit bir temenni değildir. Bu coğrafyada, ucunda kaçınılmaz olarak kan ve gözyaşı olan, etnik ve mezhep temelli politikaların dışında yaşamanın tek yolu olduğu için bir zorunluluktur. Atatürkçü Düşünce Derneği, bu mücadeleyi her şart altında yılmadan, yorulmadan sonuna kadar sürdürme kararlılığındadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.