ByLOCK KULLANAN 6 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI !

Gölcük 21.10.2016 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ByLOCK KULLANAN 6 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI !

Fetullahçı Terör Örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan, ve şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock"u kullandıkları öne sürülen 6 öğretmen tutuklanırken 32 Öğretmen görevden ihraç edildi. İlçemizde toplam 48 öğretmen FETÖ’cü çıktı.

FETÖ/PDY operasyonu kapsamında çöğretmenlere yönelik görevden almalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde göz altına alına ve “ByLock” kullandığı tespit edilen 6 öğretmen çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.  32 ÖĞRETMENİN LİSANSI İPTAL EDİLDİ 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. KHK ile lisansı iptal edilen öğretmenlerin listesi daha önce Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. Lisansı iptal edilen öğretmenler. A.Ö., A.A., A.K., B.C., Ç. A., E.G. F.Z., G.S.K. G.B., H.Ü. H.M. H.A., İ.K. İ. Ö., M. T. M.K.,M.S Ç., M. K., N.K., N.Y. Ö.E., Ö.Ü. R.A. R.L., S.A.B. Ş.A.K, T. Z.,T. K., Ü.A., V. A. Y. Z., Z..B.. BİR MÜDÜR TUTUKLU Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu Müdürü H. M. daha önce FETÖ örgütüne yardımdan tutuklanırken Hamidiye İlköğretim okulu Müdürü A.K. ise açığa alındı. 48 ÖĞRETMEN FETÖ’CÜ ÇIKTI İlçemizde bu güne kadar 48 öğretmen ve açığa alınırken 2 müdürden birisi tutuklandı. Tutuklu öğretmen sayısı ise daha önce üçken ByLock kullandığı için tutuklanan altı öğretmenle birlikte dokuz oldu.
Fetullahçı Terör Örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan, ve şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock"u kullandıkları öne sürülen 6 öğretmen tutuklanırken 32 Öğretmen görevden ihraç edildi. İlçemizde toplam 48 öğretmen FETÖ’cü çıktı.

FETÖ/PDY operasyonu kapsamında çöğretmenlere yönelik görevden almalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde göz altına alına ve “ByLock” kullandığı tespit edilen 6 öğretmen çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. 

32 ÖĞRETMENİN LİSANSI İPTAL EDİLDİ
673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. KHK ile lisansı iptal edilen öğretmenlerin listesi daha önce Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. Lisansı iptal edilen öğretmenler.
A.Ö., A.A., A.K., B.C., Ç. A., E.G. F.Z., G.S.K. G.B., H.Ü. H.M. H.A., İ.K. İ. Ö., M. T. M.K.,M.S Ç., M. K., N.K., N.Y. Ö.E., Ö.Ü. R.A. R.L., S.A.B. Ş.A.K, T. Z.,T. K., Ü.A., V. A. Y. Z., Z..B..
BİR MÜDÜR TUTUKLU
Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu Müdürü H. M. daha önce FETÖ örgütüne yardımdan tutuklanırken Hamidiye İlköğretim okulu Müdürü A.K. ise açığa alındı.
48 ÖĞRETMEN FETÖ’CÜ ÇIKTI
İlçemizde bu güne kadar 48 öğretmen ve açığa alınırken 2 müdürden birisi tutuklandı. Tutuklu öğretmen sayısı ise daha önce üçken ByLock kullandığı için tutuklanan altı öğretmenle birlikte dokuz oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.