BUCAK ''GÜN BİR OLMA GÜNÜDÜR''

31.08.2015 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BUCAK ''GÜN BİR OLMA GÜNÜDÜR''

Gölcük Atatürk düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer bayramı ve Türk Silahlı günü nedeni ile Değirmendere Çınarlık meydanından ADD’ye yürüyüş yaptı. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmet Bucak yürüyüş önesi basın açıklamsı yaptı. Bucak “Gün Cumhuriyetimize ve Şehitlerimize sahip çıkma günüdür” dedi.

Gölcük Atatürk düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer bayramı ve Türk Sillahlı günü nedeni ile Değirmendere Çınarlık meydanından ADD’ye yürüyüş yaptı. Yürüyüşe siyasi parti temsilcileri, STK’lar, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  ÖZGÜRCE KUTLAMALIYIZ Yürüyüş öncesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından ADD başkanı İsmet Bucak Basın Açıklaması yaptı. Bucak “Türk Ulusu bağımsızlığının bedelini Kurtuluş savaşı sürecinde fazlasıyla ve Kahramanca ödeyerek bağımsızlığını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Türk Ulusu bayramlarını istediği şekilde kutlama hakkına sahiptir.  30 Ağustos Zaferi ile Türk Ulusu bu onuru fazlasıyla hak etmiştir. Askeri ile sivili ile doyasıya kutlamalıdır.  30 Ağustos modern, bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin küllerinden doğuşunun günüdür.  Ya İstiklal ya ölüm parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu büyük zafer özgürlük ve hasiyetimizin yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır” dedi.       SİLAHLARIN GÖLGESİNDE BARIŞTAN SÖZ EDİLEMEZ Başkan Bucak “Büyük zaferin gururunu yeniden yaşamak hem de Ülkemize yaşatılan bölücü, yıkıcı terör belesınıtelkin etmek, lanetlemek ve birlik beraberliğimizi Cumhuriyetimize ve aziz Şehitlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağımızı göstermek için toplandık. Bu gün vatan topraklarımızda gözü olanlar. Anadolu insanının bin yıllık birliğini, kardeşliğini bozarak ulusal barışımızı yok ederek emellerine ulaşmak istiyorlar.  Türk Ulusu olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Seçimlerin üzerinden üç ay geçti. Ancak herşey gittikçe daha kötü bir duruma geldi. Terör olayları ve her gün aldığımız şehit haberleri ile Ülkece kahroluyoruz. Silahların gölgesinde  barıştan söz edilemez. Kan dökenler ve işbirlikçileri, çıkar ortakları hesap vermeden ülkeye barış gelemez”dedi.   GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ Bucak “ADD olarak diyoruz ki gün birlik olma günüdür. Gün vatanımıza kutsal mücadelemize ve Şehitlerimize sahip çıkma günüdür. Gün oynanan oyunları bozma günüdür.”dedi.   Başkan Bucak’ın konuşmasının ardından gurup meşalalerle birlikte Marş söyleyerek Uğur Mumcu parkına kadar yürüdü.
Gölcük Atatürk düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer bayramı ve Türk Silahlı günü nedeni ile Değirmendere Çınarlık meydanından ADD’ye yürüyüş yaptı. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmet Bucak yürüyüş önesi basın açıklamsı yaptı. Bucak “Gün Cumhuriyetimize ve Şehitlerimize sahip çıkma günüdür” dedi.

Gölcük Atatürk düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer bayramı ve Türk Sillahlı günü nedeni ile Değirmendere Çınarlık meydanından ADD’ye yürüyüş yaptı. Yürüyüşe siyasi parti temsilcileri, STK’lar, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 ÖZGÜRCE KUTLAMALIYIZ

Yürüyüş öncesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından ADD başkanı İsmet Bucak Basın Açıklaması yaptı. Bucak “Türk Ulusu bağımsızlığının bedelini Kurtuluş savaşı sürecinde fazlasıyla ve Kahramanca ödeyerek bağımsızlığını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Türk Ulusu bayramlarını istediği şekilde kutlama hakkına sahiptir.  30 Ağustos Zaferi ile Türk Ulusu bu onuru fazlasıyla hak etmiştir. Askeri ile sivili ile doyasıya kutlamalıdır.  30 Ağustos modern, bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin küllerinden doğuşunun günüdür.  Ya İstiklal ya ölüm parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu büyük zafer özgürlük ve hasiyetimizin yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır” dedi.

 

 

 

SİLAHLARIN GÖLGESİNDE BARIŞTAN SÖZ EDİLEMEZ

Başkan Bucak “Büyük zaferin gururunu yeniden yaşamak hem de Ülkemize yaşatılan bölücü, yıkıcı terör belesınıtelkin etmek, lanetlemek ve birlik beraberliğimizi Cumhuriyetimize ve aziz Şehitlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağımızı göstermek için toplandık. Bu gün vatan topraklarımızda gözü olanlar. Anadolu insanının bin yıllık birliğini, kardeşliğini bozarak ulusal barışımızı yok ederek emellerine ulaşmak istiyorlar.  Türk Ulusu olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Seçimlerin üzerinden üç ay geçti. Ancak herşey gittikçe daha kötü bir duruma geldi. Terör olayları ve her gün aldığımız şehit haberleri ile Ülkece kahroluyoruz. Silahların gölgesinde  barıştan söz edilemez. Kan dökenler ve işbirlikçileri, çıkar ortakları hesap vermeden ülkeye barış gelemez”dedi.

 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Bucak “ADD olarak diyoruz ki gün birlik olma günüdür. Gün vatanımıza kutsal mücadelemize ve Şehitlerimize sahip çıkma günüdür. Gün oynanan oyunları bozma günüdür.”dedi.

 

Başkan Bucak’ın konuşmasının ardından gurup meşalalerle birlikte Marş söyleyerek Uğur Mumcu parkına kadar yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.