BEYAZ EŞYADA ÖZEL İNDİRİM

Ekonomi 25.06.2019 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEYAZ EŞYADA ÖZEL İNDİRİM

İlçemizde 25 yıldır esnaflık yapan Şefik ve Refik Özcan ürün kalitesini daima yükselterek halka hizmet veriyorlar. 1994 yılında Özcanzade Arçelik bayisini Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak 5/C de kuran Özcan kardeşler 25 yıllık tecrübeleri ile Gölcük Halkına hizmet veriyorlar.

Özcanzade Arçelik Bayisinde 3 ayda uzatılan ÖTV 30 Haziranda son bulurken halkın alım gücüne hitap ederek beyaz eşyada özel indirim kampanyasını gerçekleştirdiler.  İlçemizde 25 yıldır esnaflık yapan Şefik ve Refik Özcan ürün kalitesini daima yükselterek halka hizmet veriyorlar. 1994 yılında Özcanzade Arçelik bayisini Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak 5/C de kuran Özcan kardeşler 25 yıllık tecrübeleri ile Gölcük Halkına hizmet veriyorlar. Yaptıkları hizmet hakkında bilgi veren Şefik Özcan; “biz 2 kardeş olarak yaklaşık 25 yıldır Gölcük'te Özcanzade Arçelik bayisini kurarak halkımıza kaliteli hizmet vermeye gayret ettik. Bundan sonra kalitemizi daha da yükselterek halkımıza hizmet sunacağız”dedi.  Bu kapsamda ürünlerimizde başlatılan ÖTV indirim kampanyası son olarak son olarak 3. Ayda bu kampanya tekrar 30 Hazirana kadar devam ediyor. 30 Haziranda son bulacak. Biz iki kardeş olarak halkımızın alım gücüne hitap etmek için beyaz eşya ürünlerimizde özel indirim kampanyasını düzenledik. Kampanyanın yanı sıra tüm ürünlerimizde garantili olup ve müşteri mağduriyeti olmayacak. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşteriler bizden aldıkları ürünlerden memnun olması bizler daha da mutlu oluruz. Beyaz eşya ürünlerimizde bol çeşitlerimiz bulunmaktadır” dedi. Fahri Haner   
İlçemizde 25 yıldır esnaflık yapan Şefik ve Refik Özcan ürün kalitesini daima yükselterek halka hizmet veriyorlar. 1994 yılında Özcanzade Arçelik bayisini Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak 5/C de kuran Özcan kardeşler 25 yıllık tecrübeleri ile Gölcük Halkına hizmet veriyorlar.

Özcanzade Arçelik Bayisinde 3 ayda uzatılan ÖTV 30 Haziranda son bulurken halkın alım gücüne hitap ederek beyaz eşyada özel indirim kampanyasını gerçekleştirdiler. 

İlçemizde 25 yıldır esnaflık yapan Şefik ve Refik Özcan ürün kalitesini daima yükselterek halka hizmet veriyorlar. 1994 yılında Özcanzade Arçelik bayisini Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak 5/C de kuran Özcan kardeşler 25 yıllık tecrübeleri ile Gölcük Halkına hizmet veriyorlar. Yaptıkları hizmet hakkında bilgi veren Şefik Özcan; “biz 2 kardeş olarak yaklaşık 25 yıldır Gölcük'te Özcanzade Arçelik bayisini kurarak halkımıza kaliteli hizmet vermeye gayret ettik. Bundan sonra kalitemizi daha da yükselterek halkımıza hizmet sunacağız”dedi. 

Bu kapsamda ürünlerimizde başlatılan ÖTV indirim kampanyası son olarak son olarak 3. Ayda bu kampanya tekrar 30 Hazirana kadar devam ediyor. 30 Haziranda son bulacak. Biz iki kardeş olarak halkımızın alım gücüne hitap etmek için beyaz eşya ürünlerimizde özel indirim kampanyasını düzenledik. Kampanyanın yanı sıra tüm ürünlerimizde garantili olup ve müşteri mağduriyeti olmayacak. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşteriler bizden aldıkları ürünlerden memnun olması bizler daha da mutlu oluruz. Beyaz eşya ürünlerimizde bol çeşitlerimiz bulunmaktadır” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.