BEDEN EĞİTİMİ ARTIK DAHA KEYİFLİ

Spor 02.05.2016 - 18:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BEDEN EĞİTİMİ ARTIK DAHA KEYİFLİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Gölcükte Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında İlçemizde eğitimini devam eden öğrencilere yönelik Buz Pateni Çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında dün Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 9/C, 9/D, 9/E, sınıfı öğrencilerinden toplam 60 Öğrenci gruplar halinde Buz Pateni Pistine Gölcük Belediyesi otobüsleriyle gelerek güzel bir gün yaşadılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesine ait Sosyal ve Sportif tesislerden Öğrencilerin faydalanması için gereken destek ve katkıya hazırız. Çünkü Gölcük'te Öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. Gölcük Belediyesi olarak bizde gerekeni yapıyoruz dedi. TESİSLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE Başkan Ellibeş, Gölcükte öğrenci olmak projesi kapsamın da Projenin hedef kitlesinde bulunan öğrencilerin öncelikli olarak buz pateni olmak üzere diğer sosyal ve sportif tesislerden en üst düzeyde faydalanmaları saklanılacak dedi. Proje doğrultusunda Gölcük'te eğitim gören öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca haftanın bir günü beden eğitimi derslerini buz pateni tesislerinde yapmaları planlanmaktadır. Öğrencilerin okullarından alınarak spor tesislerine getirilmeleri ve program sonunda okullarına dönmeleri Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile gerçekleştirilecektir dedi. ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİLER Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e Gölcük'e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkıya teşekkür ettiler. Daha sonra Buz Pateni Pisti Eğitmenleri tarafından öğrencilere gereken bilgiler verdikten sonra, Buz Pateni Pistinden yararlanmaları sağlatıldı.  
Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Gölcükte Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında İlçemizde eğitimini devam eden öğrencilere yönelik Buz Pateni Çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında dün Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 9/C, 9/D, 9/E, sınıfı öğrencilerinden toplam 60 Öğrenci gruplar halinde Buz Pateni Pistine Gölcük Belediyesi otobüsleriyle gelerek güzel bir gün yaşadılar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesine ait Sosyal ve Sportif tesislerden Öğrencilerin faydalanması için gereken destek ve katkıya hazırız. Çünkü Gölcük'te Öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. Gölcük Belediyesi olarak bizde gerekeni yapıyoruz dedi.

TESİSLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE

Başkan Ellibeş, Gölcükte öğrenci olmak projesi kapsamın da Projenin hedef kitlesinde bulunan öğrencilerin öncelikli olarak buz pateni olmak üzere diğer sosyal ve sportif tesislerden en üst düzeyde faydalanmaları saklanılacak dedi.

Proje doğrultusunda Gölcük'te eğitim gören öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca haftanın bir günü beden eğitimi derslerini buz pateni tesislerinde yapmaları planlanmaktadır. Öğrencilerin okullarından alınarak spor tesislerine getirilmeleri ve program sonunda okullarına dönmeleri Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile gerçekleştirilecektir dedi.

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİLER

Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e Gölcük'e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkıya teşekkür ettiler. Daha sonra Buz Pateni Pisti Eğitmenleri tarafından öğrencilere gereken bilgiler verdikten sonra, Buz Pateni Pistinden yararlanmaları sağlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.