BBP DE ADAY MÜRACAT TAKVİMİ BELİRLENDİ !

Asayiş 30.08.2015 - 22:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BBP DE ADAY MÜRACAT TAKVİMİ BELİRLENDİ !

Büyük Birlik Partisi'nde milletvekili aday adaylığı müracaat takvimi belli oldu. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, aday müracaat takvimi ile ilgili şunları söyledi.

Büyük Birlik Partisi Yüksek seçim Kurulunca( YSK) 1 Kasım da yapılacak 26. dönem milletvekili genel seçimi için hazırlanan takvim kapsamında Büyük Birlik Partisi olarak aday listelerimizi 18 Eylül de Yüksek seçim kuruluna  vereceğiz.                    Kocaeli ilimizden  Büyük Birlik Partimizin listesinden aday adayı olmak isteyenler muracaatlarını 03 Eylül perşembe gününden itibaren Kocaeli il teşkilatımıza yapabilirler müracaatlar 14 Eylül akşamına kadar devam edecektir Bayan milletvekili aday adaylarımız 250 tl Bay aday adaylarımız 500 tl müracaat ücreti yatırması gerekirken engelli aday adaylarımızdan ücret talep edilmeyecektir. Türkiye Genelinde Büyük Birlik Partisi bayrağı ile seçimlere gireceğiz bütün hazırlıklarımız tek başına seçime girecek şekildedir .Hafta  sonu yapılacak istişare toplantısından sonra her partili kendi seçim çevresinde seçim çalışmalarına hız verecektir.. Kocaeli  büyük birlik partisi il teşkilatı olarak geçen genel seçimlerde yaptığımız çalışmaların üzerinde bir seçim çalışması gerçekleştireceğiz. Yapılacak seçimlerin demokratik kurallar  doğrultusunda gerçekleşmesi dileği ile ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum . 
Büyük Birlik Partisi'nde milletvekili aday adaylığı müracaat takvimi belli oldu. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, aday müracaat takvimi ile ilgili şunları söyledi.
Büyük Birlik Partisi Yüksek seçim Kurulunca( YSK) 1 Kasım da yapılacak 26. dönem milletvekili genel seçimi için hazırlanan takvim kapsamında Büyük Birlik Partisi olarak aday listelerimizi 18 Eylül de Yüksek seçim kuruluna  vereceğiz.
                   Kocaeli ilimizden  Büyük Birlik Partimizin listesinden aday adayı olmak isteyenler muracaatlarını 03 Eylül perşembe gününden itibaren Kocaeli il teşkilatımıza yapabilirler müracaatlar 14 Eylül akşamına kadar devam edecektir Bayan milletvekili aday adaylarımız 250 tl Bay aday adaylarımız 500 tl müracaat ücreti yatırması gerekirken engelli aday adaylarımızdan ücret talep edilmeyecektir. Türkiye Genelinde Büyük Birlik Partisi bayrağı ile seçimlere gireceğiz bütün hazırlıklarımız tek başına seçime girecek şekildedir .Hafta  sonu yapılacak istişare toplantısından sonra her partili kendi seçim çevresinde seçim çalışmalarına hız verecektir.. Kocaeli  büyük birlik partisi il teşkilatı olarak geçen genel seçimlerde yaptığımız çalışmaların üzerinde bir seçim çalışması gerçekleştireceğiz. Yapılacak seçimlerin demokratik kurallar  doğrultusunda gerçekleşmesi dileği ile ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum . 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.