BAŞSAVCI GÜLLE ''KENDİMİ GÖLCÜKLÜ SAYIYORUM'''

Gölcük 19.10.2016 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞSAVCI GÜLLE ''KENDİMİ GÖLCÜKLÜ SAYIYORUM'''

Kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu üyeleri Gölcük Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle’yi makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu üyeleri yeni adalet sarayına geçen Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’ye hayırlı olsun ziyaretine gitti. SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Başkan Şentürk “Kentin sorunları ilgilenen proje öneren uygunsa projelere ortak olan kurumuz. Üye olan sivil toplum kuruluşlarının iştirakını sağlıyoruz. Kentin tüm dinamiklerini temsil etme gayretindeyiz. İlçemizdeki tüm siyasi partilerden, esnafımızdan, kaymakamlıktan, belediyeden, Sendikalardan, muhtarlardan sivil toplum kuruluşlarından birer temsilcimiz var. Belli aralıklarla toplanıp kentin sorunlarını görüşüyoruz. 2023 vizyon projesini yapıyoruz. Gölcük’te kentsel dönüşüm başlayacak. İlçemizde farklı mekanlar olacak. Çocuklarımızın hava alacağı bizlerin alışveriş yapacağı yerler olacak. Şimdi yok ama. Bizde bu konularda fikirlerimizi iletiyoruz. KENDİMİ GÖLCÜKLÜ SAYIYORUM Ben kendimi Gölcük’lü sayıyorum. Dışarıdan gelmiş birisi olarak görüyorum trafik sorunu var. Adli’ye köşede. Okul dağılıyor. Cami çıkışı birde Çarşamba pazarı kurulduğunda karma karışık bir trafik oluyor. Dışarıdan gelen misafirimize yemek yedireceğimiz bir yer yok. Ya Ereğli’ye gidiyoruz yada İzmit’e gidiyoruz. Bunun çözülmesi lazım. Terminal ilçemize yakışmıyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
Kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu üyeleri Gölcük Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle’yi makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu üyeleri yeni adalet sarayına geçen Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’ye hayırlı olsun ziyaretine gitti.
SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başkan Şentürk “Kentin sorunları ilgilenen proje öneren uygunsa projelere ortak olan kurumuz. Üye olan sivil toplum kuruluşlarının iştirakını sağlıyoruz. Kentin tüm dinamiklerini temsil etme gayretindeyiz. İlçemizdeki tüm siyasi partilerden, esnafımızdan, kaymakamlıktan, belediyeden, Sendikalardan, muhtarlardan sivil toplum kuruluşlarından birer temsilcimiz var. Belli aralıklarla toplanıp kentin sorunlarını görüşüyoruz. 2023 vizyon projesini yapıyoruz. Gölcük’te kentsel dönüşüm başlayacak. İlçemizde farklı mekanlar olacak. Çocuklarımızın hava alacağı bizlerin alışveriş yapacağı yerler olacak. Şimdi yok ama. Bizde bu konularda fikirlerimizi iletiyoruz.
KENDİMİ GÖLCÜKLÜ SAYIYORUM
Ben kendimi Gölcük’lü sayıyorum. Dışarıdan gelmiş birisi olarak görüyorum trafik sorunu var. Adli’ye köşede. Okul dağılıyor. Cami çıkışı birde Çarşamba pazarı kurulduğunda karma karışık bir trafik oluyor. Dışarıdan gelen misafirimize yemek yedireceğimiz bir yer yok. Ya Ereğli’ye gidiyoruz yada İzmit’e gidiyoruz. Bunun çözülmesi lazım. Terminal ilçemize yakışmıyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.