BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFI GEZDİ

11.07.2016 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFI GEZDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bayram tatilini fırsat bilerek açık olan esnafı gezerek bayramını kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, esnafları ziyaret etti. Yaptıkları çalışmaları anlatarak esnafların taleplerini dinleyen Başkan Ellibeş, ziyaretler kapsamında halkın içinde bulunarak sorun ve taleplerin daha iyi anlaşıldığını söyledi. Birçok esnaf ziyareti yaparak bilgiler alan Ellibeş, esnafların işleri hakkında bilgi aldı. Başkan Ellibeş, ziyaretler sırasında yaptıkları ve yapmayıp planladıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. BÜYÜK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ Gölcük'te  büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleşeceğini belirten Başkan Ellibeş, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize  hep birlikte katkı sunuyoruz. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi Başkan Mehmet Ellibeş, esnaf  ziyaretlerinin ardından yolda karşılaştığı vatandaşları selamlayarak, onları dinleyip sohbet etti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bayram tatilini fırsat bilerek açık olan esnafı gezerek bayramını kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, esnafları ziyaret etti. Yaptıkları çalışmaları anlatarak esnafların taleplerini dinleyen Başkan Ellibeş, ziyaretler kapsamında halkın içinde bulunarak sorun ve taleplerin daha iyi anlaşıldığını söyledi.
Birçok esnaf ziyareti yaparak bilgiler alan Ellibeş, esnafların işleri hakkında bilgi aldı. Başkan Ellibeş, ziyaretler sırasında yaptıkları ve yapmayıp planladıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

BÜYÜK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Gölcük'te  büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleşeceğini belirten Başkan Ellibeş, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize  hep birlikte katkı sunuyoruz. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi
Başkan Mehmet Ellibeş, esnaf  ziyaretlerinin ardından yolda karşılaştığı vatandaşları selamlayarak, onları dinleyip sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.