BAKAN IŞIK SOYGUNDA YARALANANLARI ZİYARET ETTİ

21.11.2015 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAKAN IŞIK SOYGUNDA YARALANANLARI ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, rehin alındıkları Bankanın camından atlayarak kurtulanları, hastanede ziyaret etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük'teki bir banka şubesinde rehin alındıktan sonra binadan atlayarak kurtulan yaralıları hastanede ziyaret etti. Gölcük Devlet Hastanesinde tedavileri süren Meral Ercan, Havva Çeçen ve AK Parti Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Ulufer'i ziyaret eden Işık, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralılarla sohbet eden Işık, geçmiş olsun dileklerini sundu. Ziyarette Bakan Işık'a Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hastane Yöneticisi Bahattin Koç,  ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da eşlik etti. Gölcük ilçesinde 13 Kasım'da banka şubesindeki 12 kişiyi rehin alan silahlı soyguncu, ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda yaralı ele geçirilmişti. Rehinelerden 8'i pencereden atlayarak yaralanmış, 4'ü ise operasyonla kurtarılmıştı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, rehin alındıkları Bankanın camından atlayarak kurtulanları, hastanede ziyaret etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük'teki bir banka şubesinde rehin alındıktan sonra binadan atlayarak kurtulan yaralıları hastanede ziyaret etti.

Gölcük Devlet Hastanesinde tedavileri süren Meral Ercan, Havva Çeçen ve AK Parti Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Ulufer'i ziyaret eden Işık, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralılarla sohbet eden Işık, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Ziyarette Bakan Işık'a Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hastane Yöneticisi Bahattin Koç,  ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da eşlik etti.
Gölcük ilçesinde 13 Kasım'da banka şubesindeki 12 kişiyi rehin alan silahlı soyguncu, ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda yaralı ele geçirilmişti. Rehinelerden 8'i pencereden atlayarak yaralanmış, 4'ü ise operasyonla kurtarılmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.