ARAÇ FİLOSU YENİLENDİ !

Gölcük 28.08.2015 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ARAÇ FİLOSU YENİLENDİ !

Gölcük Belediyesi alınan yeni araçlarla birlikte daha kaliteli bir hizmet vermeye devam edecek.

Belediye Meclis kararıyla alınması için mutabakata varılan 12 araç, belediye ekiplerine ve halkımıza hizmet vermek için yerini aldı. Bu kapsamda 8 adet Ford Tourneo Courier tipi binek araç, 2 adet Ford tipi çift kabin kamyonet, 2 adet Ford Panelvan ve 14 kişilik Ford Minibüs Gölcük Belediyesi’nin araç filosuna dahil edildi. Ford Panelvanlardan biri Gastilhane , cenaze yıkama aracı olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ’Gölcük Belediyesi olarak araç filomuzu yenileme kararı aldık. Ve Meclisimizden çıkan karar doğrultusunda araçları satın aldık.  12 araçlık bir filoyu Gölcük Belediyesi’ne, gölcük halkına kazandırmış olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte hizmetlerimiz daha seri, sağlıklı, kaliteli ve ekonomik olacak. Bu araçlarımızın kazadan, beladan uzak hayırlısıyla halkımıza uzun yıllar hizmet vermesini yüce rabbimden niyaz ediyorum’ dedi.  
Gölcük Belediyesi alınan yeni araçlarla birlikte daha kaliteli bir hizmet vermeye devam edecek.

Belediye Meclis kararıyla alınması için mutabakata varılan 12 araç, belediye ekiplerine ve halkımıza hizmet vermek için yerini aldı. Bu kapsamda 8 adet Ford Tourneo Courier tipi binek araç, 2 adet Ford tipi çift kabin kamyonet, 2 adet Ford Panelvan ve 14 kişilik Ford Minibüs Gölcük Belediyesi’nin araç filosuna dahil edildi. Ford Panelvanlardan biri Gastilhane , cenaze yıkama aracı olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ’Gölcük Belediyesi olarak araç filomuzu yenileme kararı aldık. Ve Meclisimizden çıkan karar doğrultusunda araçları satın aldık.  12 araçlık bir filoyu Gölcük Belediyesi’ne, gölcük halkına kazandırmış olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte hizmetlerimiz daha seri, sağlıklı, kaliteli ve ekonomik olacak. Bu araçlarımızın kazadan, beladan uzak hayırlısıyla halkımıza uzun yıllar hizmet vermesini yüce rabbimden niyaz ediyorum’ dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.