ALTUNTAŞ YENİDEN BAŞKAN

Gölcük 25.09.2016 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALTUNTAŞ YENİDEN BAŞKAN

Kocaeli Veteriner Hekimler Odası’nın 11. Olağan Genel Kurulunda iki aday arasındaki soğuk rüzgarlar eşliğinde oy kullanma işlemi tamamlandı.

Türkiye Veteriner Hekimler Birliği’ne bağlı Kocaeli Veteriner Hekimler Odası’nın 11.Olağan Genel Kurulu önceki gün adayların tanıtımıyla başladı. Mevcut başkan Orhan Altuntaş ve yönetiminde görev Müberra Güneş’in yarıştığı kongrede önceki gün olduğu gibi iki adayın arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etti. Her iki değil yan yana gelmek en ufak bir sohbette bulunmazken kongrenin ikinici oturumunda soğuk rüzgarlar eşliğinde oy kullanma işlemi tamamlandı. Kongrede 243 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyordu. 140 oy kullanıldı. Oyların 38'ini Müberra Güneş alırken, 140 oyu Orhan Altuntaş aldı. Mevcut başkan Orhan Altuntaş tekrardan başkan seçildi.   SAAT 17:00’DA SON BULACAK 7 dönemdir başkanlık yapan mevcut başkan Orhan Altuntaş’ın ve bir dönem yönetiminde görev yapan Müberra Güneş’in başkanlık için yarıştığı kongrede 5 kişilik yönetim kurulu,  2 kişilik denetleme kurulu, 5 kişilik haysiyet divanı ve 4 büyük kongre delegesi belirlenecek. 243 oda üyesinin oy kullanma hakkının bulunduğu 09:00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17:00’da son bulacak. Ahmet HAZER     Müberra Güneş’in listesi; Müberra Güneş, Birol Kalelioğlu, Ejder Dalkıç, Özge Altınay, Babür Carioğlu. Delegeler: Ahmet Yavuz, Cüneyt Özer, Mehmet Ragıp Çakmak, Hüseyin Kırıkkaya, Erdem Danyer ve Gökhan Çakır.   Orhan Altuntaş’ın listesi: Orhan Altuntaş, Tekin Alşan, Alparslan  Kani Bul, Ahmet Uğur, Lütfiye Evkaya. Delegeler: Ahmet Yavuz, Yüksel Uluçay, Nuri Aydın, Nizamettin Arslan, Akın Ziya Ünal.   Müberra Güneş kimdir? 1989 Ankara  Beypazarı doğumlu. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 2013 yılında mezun oldu. Özel bir şirkette kalite güvence müdürlüğü yapıyor ve bekar.   Orhan Altuntaş kimdir? 1963 Trabzon Köprübaşı doğumlu.1989 Fırat Üniversitesi mezunu.1992 yılında Gölcük Belediyesi’nde veteriner olarak göreve başladı. 2007 yılında Büyükşehir belediyesinde idari görev aldı.2000 yılından beri başkanlığını sürdüren Altuntaş evli ve iki çocuk babası
Kocaeli Veteriner Hekimler Odası’nın 11. Olağan Genel Kurulunda iki aday arasındaki soğuk rüzgarlar eşliğinde oy kullanma işlemi tamamlandı.

Türkiye Veteriner Hekimler Birliği’ne bağlı Kocaeli Veteriner Hekimler Odası’nın 11.Olağan Genel Kurulu önceki gün adayların tanıtımıyla başladı. Mevcut başkan Orhan Altuntaş ve yönetiminde görev Müberra Güneş’in yarıştığı kongrede önceki gün olduğu gibi iki adayın arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etti. Her iki değil yan yana gelmek en ufak bir sohbette bulunmazken kongrenin ikinici oturumunda soğuk rüzgarlar eşliğinde oy kullanma işlemi tamamlandı. Kongrede 243 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyordu. 140 oy kullanıldı. Oyların 38'ini Müberra Güneş alırken, 140 oyu Orhan Altuntaş aldı. Mevcut başkan Orhan Altuntaş tekrardan başkan seçildi.

 

SAAT 17:00’DA SON BULACAK
7 dönemdir başkanlık yapan mevcut başkan Orhan Altuntaş’ın ve bir dönem yönetiminde görev yapan Müberra Güneş’in başkanlık için yarıştığı kongrede 5 kişilik yönetim kurulu,  2 kişilik denetleme kurulu, 5 kişilik haysiyet divanı ve 4 büyük kongre delegesi belirlenecek. 243 oda üyesinin oy kullanma hakkının bulunduğu 09:00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17:00’da son bulacak. Ahmet HAZER
 
 
Müberra Güneş’in listesi;
Müberra Güneş, Birol Kalelioğlu, Ejder Dalkıç, Özge Altınay, Babür Carioğlu.
Delegeler: Ahmet Yavuz, Cüneyt Özer, Mehmet Ragıp Çakmak, Hüseyin Kırıkkaya, Erdem Danyer ve Gökhan Çakır.
 

Orhan Altuntaş’ın listesi:
Orhan Altuntaş, Tekin Alşan, Alparslan  Kani Bul, Ahmet Uğur, Lütfiye Evkaya.
Delegeler: Ahmet Yavuz, Yüksel Uluçay, Nuri Aydın, Nizamettin Arslan, Akın Ziya Ünal.
 

Müberra Güneş kimdir?
1989 Ankara  Beypazarı doğumlu. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 2013 yılında mezun oldu. Özel bir şirkette kalite güvence müdürlüğü yapıyor ve bekar.
 

Orhan Altuntaş kimdir?
1963 Trabzon Köprübaşı doğumlu.1989 Fırat Üniversitesi mezunu.1992 yılında Gölcük Belediyesi’nde veteriner olarak göreve başladı. 2007 yılında Büyükşehir belediyesinde idari görev aldı.2000 yılından beri başkanlığını sürdüren Altuntaş evli ve iki çocuk babası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.