AİLE KONAK KADROSU GÜÇLENİYOR

Sağlık 21.09.2015 - 14:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AİLE KONAK KADROSU GÜÇLENİYOR

2014 yılı Nisan ayında Çiftlik Mah. Ford Fabrikası Sapağı karşısı Gölcük’te hizmete açılan Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna 1 Nöroloji uzmanı ve 1 Çocuk Hastalıkları uzmanı daha ekledi

Nöroloji ve Çocuk Hastalıklarına yeni doktor Bir yılda 225 bin hasta kabul ederek, hizmet anlayışı ve kalite açısından doğru adımlarla ilerlediğini ispatlayan Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna, Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Alpaslan Kocatepe ve Çocuk Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Savaş Çetinay’ı dahil etti.  Nöroloji Uzmanı Alpaslan Kocatepe, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akedemisi’nden, Çocuk Hastalıkları uzmanı Savaş Çetinay ise Anadolu Üniversitesi’nde eğitimlerini tamamlamış olup, iki doktorumuz da  Gölcük Askeri Hastanesi’nden Aile Konak Hastanesi’ne geçiş yapmışlardır.   Ailemiz genişliyor Aile Konak Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, “kaliteli sağlık hizmeti kavramını bölgemizde benimsetip, kadromuzu güçlendirip, yatırımlarımızı arttırarak her geçen gün yenilenmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Aile Konak Hastanesi olarak, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Yalova, Adapazarı ve Türkiye’nin birçok ilinden hastalarımız var. Bu bizim sağlıkta verdiğimiz hizmetin kalitesini ve doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Amacımız, kaliteli sağlık hizmetini aile sıcaklığında hastalarımıza sunarak, “sağlıkta buluşma noktanız” sloganıyla özel sağlık hizmetlerinde ilk alan gelen kurum olmak” dedi.   Aile Tıp Merkezi yeniden hizmete açılıyor 11 bin metrekare kapalı alanda kurulan Aile Konak Hastanesi, alt yapısı ve teknolojisi ile dünya standartlarına uygun olarak planlanmış. 100 yatak kapasitesi, 13 yenidoğan yoğun bakım, 4 koroner yoğun bakım, 9 genel yoğun bakım olmak üzere,  toplam 26 yoğun bakım yatak kapasitesi ile sağlık sektöründe bölgenin en iyi hastanesi konumundadır. Yenilenerek  tekrar hizmete açılacak olan Aile Tıp Merkezi, yenilenen yüzü ve alanında uzman hekimleriyle Kasım ayında Gölcük halkına yeniden hizmet vermeye başlayacak.  
2014 yılı Nisan ayında Çiftlik Mah. Ford Fabrikası Sapağı karşısı Gölcük’te hizmete açılan Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna 1 Nöroloji uzmanı ve 1 Çocuk Hastalıkları uzmanı daha ekledi

Nöroloji ve Çocuk Hastalıklarına yeni doktor

Bir yılda 225 bin hasta kabul ederek, hizmet anlayışı ve kalite açısından doğru adımlarla ilerlediğini ispatlayan Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna, Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Alpaslan Kocatepe ve Çocuk Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Savaş Çetinay’ı dahil etti.  Nöroloji Uzmanı Alpaslan Kocatepe, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akedemisi’nden, Çocuk Hastalıkları uzmanı Savaş Çetinay ise Anadolu Üniversitesi’nde eğitimlerini tamamlamış olup, iki doktorumuz da  Gölcük Askeri Hastanesi’nden Aile Konak Hastanesi’ne geçiş yapmışlardır.

 

Ailemiz genişliyor

Aile Konak Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, “kaliteli sağlık hizmeti kavramını bölgemizde benimsetip, kadromuzu güçlendirip, yatırımlarımızı arttırarak her geçen gün yenilenmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Aile Konak Hastanesi olarak, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Yalova, Adapazarı ve Türkiye’nin birçok ilinden hastalarımız var. Bu bizim sağlıkta verdiğimiz hizmetin kalitesini ve doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Amacımız, kaliteli sağlık hizmetini aile sıcaklığında hastalarımıza sunarak, “sağlıkta buluşma noktanız” sloganıyla özel sağlık hizmetlerinde ilk alan gelen kurum olmak” dedi.

 

Aile Tıp Merkezi yeniden hizmete açılıyor

11 bin metrekare kapalı alanda kurulan Aile Konak Hastanesi, alt yapısı ve teknolojisi ile dünya standartlarına uygun olarak planlanmış. 100 yatak kapasitesi, 13 yenidoğan yoğun bakım, 4 koroner yoğun bakım, 9 genel yoğun bakım olmak üzere,  toplam 26 yoğun bakım yatak kapasitesi ile sağlık sektöründe bölgenin en iyi hastanesi konumundadır. Yenilenerek  tekrar hizmete açılacak olan Aile Tıp Merkezi, yenilenen yüzü ve alanında uzman hekimleriyle Kasım ayında Gölcük halkına yeniden hizmet vermeye başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.