ADALET SARAYI 2016'DA HİZMETE GİRECEK

Gölcük 25.11.2015 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ADALET SARAYI 2016'DA HİZMETE GİRECEK

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe ve Kocaeli Barosu Saymanı Av.Caner Karakadılar ve Av. Ali Yıldırım Sezer yeni Adliye Binasının inşaatını gezdi. Başsavcı Gülle" 2016 yılı Adli tatil sonrası yeni binamızda hizmet vereceğiz" dedi.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı  Av. Sertif Gökçe ve Kocaeli Barosu Saymanı Av.Caner Karakadılar ve Av. Ali Yıldırım Sezer yeni Adliye Binasının inşaatını gezdi. Başsavcı Gülle" 2016 yılı Adli tatil sonrası yeni binamızda hizmet vereceğiz" dedi. 2016'DA HİZMETE GİRECEK Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle,  Kocaeli Baro başkanı Sertif Gökçe'ye yeni adliye binası hakkında bilgi verdi.  Gülle "Bu proje Gölcük için geç kalınmış ama laiki ile yapılan bir proje. Mükemmel bir çalışma olmuş. Yeni Adalet Sarayımızın toplam kullanım alanı 10.251 metre kare. Binanın zemin aktı icra bölümü olarak hizmet verecek. 1-2 ve 3 katlarda duruşma salonları Aile Mahkemesi ve icra kalemi hizmet verecek. 4. Kat Savcılık infaz kalemi 5. Kat ise Başsavcılık makamı ve 10 adet savcı odası olacak. Bunun yanında 11 hakim odası, 6 duruşma salonu, çocuk bürosu, izleme kurulu odası, uzlaşma odası, karakol Adli sicil, 2 adet avukatlara ait oda  ve İlçe seçim kurulu odaları bulunacak.  Binamız 2016 Adli yılın bitiminin ardından hizmete girecek. Binanın dış yapımı tamamlandı. İç dizaynı yapılıyor"dedi. MODERN BİNA Kocaeli Barosu Başkanı Sertif Gökçe ise böylesine modern bir Adliyenin Gölcük'e hizmet vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe ve Kocaeli Barosu Saymanı Av.Caner Karakadılar ve Av. Ali Yıldırım Sezer yeni Adliye Binasının inşaatını gezdi. Başsavcı Gülle" 2016 yılı Adli tatil sonrası yeni binamızda hizmet vereceğiz" dedi.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Kocaeli Barosu Başkanı  Av. Sertif Gökçe ve Kocaeli Barosu Saymanı Av.Caner Karakadılar ve Av. Ali Yıldırım Sezer yeni Adliye Binasının inşaatını gezdi. Başsavcı Gülle" 2016 yılı Adli tatil sonrası yeni binamızda hizmet vereceğiz" dedi.
2016'DA HİZMETE GİRECEK
Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle,  Kocaeli Baro başkanı Sertif Gökçe'ye yeni adliye binası hakkında bilgi verdi.  Gülle "Bu proje Gölcük için geç kalınmış ama laiki ile yapılan bir proje. Mükemmel bir çalışma olmuş. Yeni Adalet Sarayımızın toplam kullanım alanı 10.251 metre kare. Binanın zemin aktı icra bölümü olarak hizmet verecek. 1-2 ve 3 katlarda duruşma salonları Aile Mahkemesi ve icra kalemi hizmet verecek. 4. Kat Savcılık infaz kalemi 5. Kat ise Başsavcılık makamı ve 10 adet savcı odası olacak. Bunun yanında 11 hakim odası, 6 duruşma salonu, çocuk bürosu, izleme kurulu odası, uzlaşma odası, karakol Adli sicil, 2 adet avukatlara ait oda  ve İlçe seçim kurulu odaları bulunacak.  Binamız 2016 Adli yılın bitiminin ardından hizmete girecek. Binanın dış yapımı tamamlandı. İç dizaynı yapılıyor"dedi.
MODERN BİNA
Kocaeli Barosu Başkanı Sertif Gökçe ise böylesine modern bir Adliyenin Gölcük'e hizmet vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.