ISPARTALILAR DERNEĞİNDEN İFTAR

Kocaeli 20.06.2016 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ISPARTALILAR DERNEĞİNDEN İFTAR

Kültür Okulları Kurucusu olan Ali AYDEMİR ‘in başkanlığını yaptığı Ispartalılar Derneği üyeleri iftarda buluşarak hasret giderdiler.

MÜSİAD Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğinde Kocaeli’de bulunan Ispartalılar derneği üyelerinin tamamına yakını katıldı. Aile sohbeti havasında geçen yemekte konuşma yapan dernek başkanı Ali AYDEMİR “biz bir aileyiz, aileler arasında ziyaret ve buluşma sünnettir, daha sık buluşarak aramızdaki sorunların ve ihtiyaçların giderilmesinde öncülük edelim. Isparta ilimizi Kocaeli’nde daha fazla tanıtarak, çevremizi Isparta’yı ziyaret etmeleri gerektiği yönünde yönlendirelim. Isparta’nın yöresel ürünlerini buralarda pazarlayalım, bu günlerde Isparta gülü toplanıyor, taze ve organik gül ürünlerini komşularımıza ikram edelim”dedi. Ayrıca Ali AYDEMİR dernek üyelerine  “ dernek ofisimizi çarşıdaki belediye iş merkezi birinci katına taşıdık. Daha merkezi ve ulaşımı daha kolay bu nedenle dernek ofisimizi daha sık ziyaret edebilirsiniz” dedi. Geç saatlere kadar sohbet eden dernek üyeleri, yönetim kurulu üyesi olan şair Şerafettin YILDIZ’IN şiir dinletisinden sonra  her Pazar saat 14:00’de dernek binasında buluşmak üzere dağıldılar.                 
Kültür Okulları Kurucusu olan Ali AYDEMİR ‘in başkanlığını yaptığı Ispartalılar Derneği üyeleri iftarda buluşarak hasret giderdiler.

MÜSİAD Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğinde Kocaeli’de bulunan Ispartalılar derneği üyelerinin tamamına yakını katıldı. Aile sohbeti havasında geçen yemekte konuşma yapan dernek başkanı Ali AYDEMİR “biz bir aileyiz, aileler arasında ziyaret ve buluşma sünnettir, daha sık buluşarak aramızdaki sorunların ve ihtiyaçların giderilmesinde öncülük edelim. Isparta ilimizi Kocaeli’nde daha fazla tanıtarak, çevremizi Isparta’yı ziyaret etmeleri gerektiği yönünde yönlendirelim. Isparta’nın yöresel ürünlerini buralarda pazarlayalım, bu günlerde Isparta gülü toplanıyor, taze ve organik gül ürünlerini komşularımıza ikram edelim”dedi.

Ayrıca Ali AYDEMİR dernek üyelerine  “ dernek ofisimizi çarşıdaki belediye iş merkezi birinci katına taşıdık. Daha merkezi ve ulaşımı daha kolay bu nedenle dernek ofisimizi daha sık ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Geç saatlere kadar sohbet eden dernek üyeleri, yönetim kurulu üyesi olan şair Şerafettin YILDIZ’IN şiir dinletisinden sonra  her Pazar saat 14:00’de dernek binasında buluşmak üzere dağıldılar.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.