U-18 PLAY-OFF'TA GÖLCÜKSPOR HİSAREYNSPOR'U FARKLI YENDİ!

Bu sezon U-18 Elit Ligi’nde Kocaeli'ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek iki takımın belirleneceği Play-Off maçlarında çok büyük çekişme yaşanıyor.

Normal sezonda aynı grupta bulunan, aralarında çok büyük rekabet olan Gölcükspor ile Hisareynspor, bu kez Play-Off’ta karşı karşıya geldi. Başiskele Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda spor severler tam 5 gol izledi, devreyi Gölcükspor 3-2 önde tamamladı.

SERİ GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Maçın hemen başında Gölcükspor, kaleci Mahmut Bilal’in hatasında takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Hisareynspor hemen cevap verdi, 20.dakikada Enes Yazıcı skoru 1-1 yaptı.32.dakikada Gölcükspor’un A Takımda da oynattığı Sercan Tüktaş’ın golüyle yeniden öne geçti. 2 dakika sonra Hisareynspor bir kez daha eşitliği sağladı, Cemal Alperen durumu 2-2’ye getirdi. 36.dakikada Gölcüksporlu Sercan Tüktaş, defansın arasına atılan pası iyi değerlendirdi, skor 3-2 yaptı. Devre de bu skorla bitti.

İkinci yarıda Gölcükspor, Yağız Efe Güloğlu ile farkı ikiye çıkardı. Maçı 4-2 kazanan Gölcükspor, Play-Off’ta liderliğini devam ettirdi.