Kupa da Rakip; ORDU

3. lig 3. gurup temsicimiz Gölcükspor Ziraat Türkiye Kupası 'nda Orduspor ile eşleşti. Kırmızı  Siyahlılar Ordu'yu Gölcük de ağırlayacak.Ligde umduğunu bulamayan Kocaelispor, Türkiye Kupası 2.turunda da zorlu bir kura çekti. İstanbul Olimpiyat Evin’de yapılan kura çekiminde temsilcimiz Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’la eşleşti. Rakibin gücü kadar, karşılaşmanın deplasmanda oynanacak olması da temsilcimizi düşündürüyor. Çünkü temsilcimiz bu maçın ardından ligde Denizli Belediye’ye konuk olacak. Üç gün arayla zorlu iki yolculuk yapacak.

Kupada yoluna devam eden diğer temsilcilerimiz ise Kocaelispor’a göre en azından maçları evinde oynayacakları için daha şanslıydı. Kupaya bu turdan katılan ve ilk maçına çıkacak olan Körfez FK, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’u ağırlayacak. Kocaelisporlu taraftarlarla sıkı bağı olan Antalyaspor’un İzmit’te son derece iyi ağırlanacağı şimdiden tahmin ediliyor. Gölcükspor-Orduspor ve Derince Belediye-Konya Anadolu Selçuklu diğer eşleşmeler oldu.

KARABÜK’E GİDECEK

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur kuraları  İstanbul Atatürk Olimpiyat Evi’nde çekildi. İlk turda Darıca GB’yi penaltı atışları sonucu 6-4’lük skorla eleyen Kocaelispor, Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile eşleşti. Karşılaşma gelecek hafta içi Karabük’te oynanacak. Kocaelispor’u rakibinin gücü kadar, maçın deplasmanda olması da düşündürüyor. Yeşil-Siyahlı ekip bu maçtan 3 gün sonra lig maçı için Denizli Belediyespor’a gidecek. Kocaelispor’u önümüzdeki hafta üst üste zorlu iki deplasman bekliyor.

ANTALYA GELİYOR

Kupada diğer temsilcilerimizden Körfez FK ise Kocaelisporlu taraftarların kardeş kulüp olarak ilan ettikleri Antalyaspor ile eşleşti. Karşılaşmanın İzmit’te oynanacak olması da yeşil-siyahlı taraftarlar için ayrıca sevindirici bir durum oldu. Körfez FK-Antalyaspor maçına büyük ilgi olacağını şimdiden tahmin ediliyor. Kupada diğer temsilcilerimizden Gölcükspor, PTT 1.Lig ekibi Orduspor’la, Derince Belediye Konya Anadolu Selçuklu ile eşleşti. Her iki maç da temsilcilerimizin sahasında oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eşleşmeleri

(24-25-26 Eylül 2013)

Karabükspor-Kocaelispor

Körfez FK-Antalyaspor

Gölcükspor-Orduspor

Derince Bel.-Anadolu Selçuklu