KAYMAKAM KARABULUT SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, pazar günü Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere yönelik başarı mesajı yayımladı.Mesajında, 5 Haziran 2022 günü ilçemizde gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak olan ‘Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava’ katılacak öğrencilere seslenen Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut , “Tüm öğrencilerimizin sınava güvenli ve huzurlu şekilde girebilmeleri için ilçemizde tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerimiz; sınava hazırlandığınız uzun ve yorucu çalışma maratonu sonunda, hayatlarınızı şekillendirecek bu sınavı geçerek, sınavda başarı elde etmenizi canı gönülden isterim” dedi.   

‘KATKINIZ ÇOK BÜYÜK’

Sözlerinin devamında öğretmenlere seslenen Kaymakam Karabulut, “Değerli öğretmenlerimiz; büyük zorluklar içinde sabır ve hassasiyetle öğrencilerimizin bu zorlu sınav maratonuna hazırlanmasında katkınız çok büyük. Göstermiş olduğunuz sabır, gayret ve fedakarlıktan dolayı sizleri de tebrik ediyor, teşekkürlerimi  iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

‘DESTEKLERİNİZ OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK’

Anne babalara da çağrıda bulunan Kaymakam Karabulut, “Sevgili anne, babalar; çocuklarınızın başarısı için fedakarlıklar yaptınız, yapıyorsunuz ve yapmaya da devam edeceksiniz. Çocuklarınızın başarılı olduğunu görmek elbette ki en doğal hakkınız. Sınavın neticesi ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve onlara moral kaynağı olmalısınız. Sizin destekleriniz çocuklarınızın stresini azaltacağı gibi sınav sonucuna da  olumlu katkı sağlayacaktır. Sınav sonunda çocuklarınızdan sevginizi, desteğinizi eksik etmeyiniz. Sınavlar gelir geçer ama annelik, babalık baki kalır” dedi.

‘SINAV SÜRESİNCE HASSASİYET GÖSTERELİM’

Açıklamasını sürdüren Kaymakam Karabulut, “Hafta sonu gerçekleşecek olan sınavda öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınav bitimine kadar geçen süre zarfında halkımızın gereken hassasiyeti göstermesini önemle rica ederim. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimize, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavlarda başarılar diliyorum” şeklinde sözlerini sonlandırdı.