KARABULUT ''VATANDAŞLARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ''

Gölcük İlçe Kaymakamı Cengiz Karabulut, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular ve hastane yöneticilerinden oluşan heyet hastanenin aşı yapılan ve aşı için planlanan tüm birimlerinde incelemelerde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan değerlendirme ile aşılama çalışmaları hız kazandı.

 

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler ve çalışmalar ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu konuda vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa tüm çalışmaları en hızlı şekilde yapmaktayız” dedi.

 

EN BÜYÜK SİLAH AŞI

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; "Aşılanmada daha hızlı olmak için ve toplumun her kesimine ulaşmak için yeni aşı poliklinikleri açtık. Hafta sonu da dâhil burada aşı yapıyoruz. Yeter ki sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yapalım. Covid’de en büyük silahımız aşı ve bu hastalığı aşıyla yenebiliriz. Bizlerin tek istediği sırası gelen vatandaşlarımız aşılarını yaptırsınlar" dedi.