GÖLCÜK YASAĞA UYDU

Sokağa çıkma öncesi vatandaşlar gece 24 de kadar iki günlük ihtiyacını karşılamak için Gölcük’teki market ve fırınlara akın etti. Gece saat 24 ten sonra sokağa çıkma yasağının uygulanmasından sonra vatandaşlar evlerine çekildi.

 

Vatandaşların temel gıdası olan ekmek için fırıncılar harekete geçerek ürettikleri ekmekleri kendi bölgelerindeki vatandaşlara mahalle içerisinde araçlarla birlikte ekmekleri muhafazalı olarak vatandaşlara dağıtarak vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılıyorlar. Ekmeği mahalle sakinlerine dağıtan Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi. Murat Dağ; “sağlığı için vatandaşlarımız evlerinden çıkmasınlar. Biz fırıncılar olarak Gölcük Halkımızın hepsinin ekmek ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi. 

Sokağa çıkma yasağından sonra cadde ve sokaklar bomboş kalırken, Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri mahallelerde devriye gezerken Gölcük’ün belirli noktalarında uygulamalar yaparak hiç kimsenin sokağa çıkmaması için gerekli tüm çalışmalarını aralıksız devam ediyorlar. 

 

Fahri Haner