HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Gölcük Belediye Kongre Sarayında yapılan Uğurlama töreninde, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Hacı adaylarının yakınları, akrabaları, dost ve arkadaşları hazır bulundular.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sizleri o mübarek ve kutsal topraklara uğurlarken bizlerde sizler gibi bu görevi yerine getirme arzusu içindeyiz. Sizlerden ricam o kutsal topraklarda yapacağınız ibadet ve hac vazifesinde bizleri de unutmayın. Bizlere de dua edin ki bizde sizler gibi bir gün o mübarek topraklara gidebilelim. Mevla'm yapacağınız Hac vazifesini kabul eylesin hayırlı yolculuklar, dedi.

Gölcük Belediye Kongre Sarayı'ndan yapılan uğurlama töreninde birer konuşma yapan Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkacak olan Gölcük'lü Hacı adaylarına  seslenerek o kutsal görevi yerine getirirken, gitmek isteyip de gidemeyen vatandaşlarımıza da dua edin ki Cenabı hak bizlere de bu onuru nasip etsin, dedi.

Akabinde Gölcük İlçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından okunan İlahi ve yapılan dua sonrasında Hacı adayları tekbirlerle araçlarına bindirilerek Kutsal topraklara yolcu edilip, uğurlandılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Hacı adaylarına çeşitli hediyeler takdim etti.