SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLECEK

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirirken, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile ilçemizdeki köy muhtarları katıldı. Toplantı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde gerçekleşti. 

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kahraman ile, hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda birçok bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Yardımcısı Kahraman "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim" dedi.