SİRMEN 2017'DE ÇIKIYOR !

İzgaz davası nedeniyle Kandıra Cezaevi'nde olan eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen'e futbol camiasından sürpriz bir ziyaret geldi. Sirmen'i, bir dönem Kocaelispor'da teknik direktörlük yapan Mustafa Denizli, aslen İzmitli olan Beşiktaş'ın ve milli takımın Sarı Fırtınası Metin Tekin, Lig Tv'nin duayenlerinden Şansal Büyüka ve Ömer Güvenç ziyaret etti.

 

DENİZLİ İLE DUYGUSAL SOHBET

Özellikle bir dönem birlikte çalıştıkları Mustafa Denizli ile duygusal bir sohbet eden Sirmen, geçmiş anıları yad etti.

 

 

SARI FIRTINANIN VEFASI

Kocaelispor alt yapısında yetiştikten sonra Beşiktaşa transfer olup Türk futboluna damgasını vuran Metin Tekin de Sirmen ile hasret giderdi. Kendisini Sefa Sirmen'e, Tarık Tekin'in oğlu olarak eski bir baba dostu olduğunu dile getiren Tekin, "Sefa başkanı son derece sağlıklı ve moralli gördüm. İnşallah en kısa sürede özgürlüğüne kavuşur. Ben de çok özel bir yeri vardır" dedi.

 

 

FUTBOL CAMİASI ÖZLEDİ

Lig Tv'nin önemli ismi Şansal Büyüka ve ünlü spiker Ömer Güvenç ise Sirmen ile futbol sohbeti etmenin çok güzel bir duygu olduğunu söylerken, Türk futboluna damga vuran başkanların başında yer aldığını vurguladı.

 

 

 

7 ŞUBAT'TA ÇIKIYOR

Sefa Sirmen'in cezasının 7 Şubat 2017'de biteceğini öğrenen ziyaretçiler, kısıtlı ortamda gerçekleşen bu sohbetin, dışarıda daha geniş bir şekilde devam etmesi yönünde söz birliği yaptı.