SEYMEN ‘’GÖLCÜK ALİ İLE YÖNETİLECEK’’

CUMHURBAŞKANIMIZ YILDIRIM’I BİZE EMANET ETTİ

Başkan Seymen ilk olarak aday Sezer ile birlikte gerçekleştirdikleri saha çalışmaları konusuna değindi. Seymen; “Sayın Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ni 3. İl olarak benimseyip 12 ilçenin belediye başkan adayını açıklamasından sonra Av. Ali Yıldırım Sezer aday olarak bize emanet edildi. Bu emaneti Allah’ın izniyle Gölcük halkıyla buluşturduk. Sahalardayız. Seçim çalışmaları sürekli devam ediyor. Son dönemece girdik. Halkımızın Ak Parti’ye ve adayımıza olan yoğun teveccühü en üst seviyede. Seçim süresince parolamız; seçimi bir oyla kazanacakmış gibi çalışmak. Sabah namazında başlıyoruz gece yarılarına kadar hedefimize ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. Zaferi kazanacağımız konusunda en ufak tereddüdümüz yok. Ama oyumuzu arttırmak istiyoruz. Tüm kadrolarımız gayret gösteriyor” dedi.

KAYITLARA GÖRE 3000 BİN KİŞİ KATILDI
Başkan  Seymen, 10 Mart Pazar günü gerçekleşen Meclis adayları ve Beyanname tanıtım programı ile ilgili  “Katılım en üst seviyedeydi. Polis kayıtlarına göre 3 bin civarı söylendi. Biz gördük ki, Ak Parti’ye teveccüh hala devam ediyor. Salona insanlar sığmadı, dışarıda kaldı ve geri döndüler. Herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Meclis aday tanıtımımız ve beyannamemiz ile alakalı olarak Gölcük’ün 5 yıllık planını şahlanmasını sağlayacak vizyonu biz beyannamemizde olduğunu görüyoruz. Sorunların çözümü noktasında da yol gösterici olarak beyannamemizi Gölcük halkına sunmuş bulunuyoruz” diye belirtti.

FAKÜLTE YAPILDI
Beyanname içerisinde eski sanayi alanında yer alan projenin ses getirdiğini dile getiren Başkan Seymen; “AVM veya Outlet benzeri bir yapının Gölcük halkına kazandırılması, aynı zamanda pazar yeri ve otopark olarak kullanılması ve o alana bir fakültenin getirilme isteğimiz, otogarın daha iyi bir yere taşınmasıyla alakalı olarak halkın bizle birebir görüşmelerinde çok olumlu kanaatlerinin olduğunu biliyoruz” dedi.

MİLLET BAHÇESİ ÖNEMLİ
Başkan Seymen; “Bir de Aydın Bey Deresi’nin sağ tarafı, eski işçi gazinosunun olduğu 52 dönümlük bir Millet Bahçesi yapacağımız bir yer var. O da vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılandı. Orada da Yarhisar Müze Gemisi’ne kadar Seka Park’taki gibi kafeteryalar, restoranlar, yeşil alan ve aynı zamanda Şehir Müzesi ve Deprem Galerisinin olacağı bir alan düşünüyoruz. Kentsel dönüşümün 3. Ve 4. Ayağı 5 yıllık süre içerisinde TOKİ yardımıyla olacak” dedi.

DEVLET HASTENESİ 750 GÜNDE BİTECEK
Devlet hastanemiz 750 günde bitirilecek. O da hepimizin bildiği gibi Milli Savunma Bakanlığından alınan arazide yapılan hastane Gölcük halkına hizmet edecek. Bununla beraber sosyal alanlar, spor tesislerimiz ve birçok projemiz var. Bunun yanında gönülleri kazanmak için halk günü ve mahalle buluşmaları yapacağız. Halk günün ayda bir, mahalle buluşmalarımızı da duruma göre ayda bir ya da iki haftada bir yapacağız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını sosyal medya üzerinden teknolojik olarak Çek-Yönet menüsüyle cep telefonunuzdan çekip ilgili birime yollayıp hangi birime giriyorsa problem, anında ekiplerimizin bunları yorumlayıp gezici acil, bakım onarım ekibi kuracağız. Caddelerdeki, sokaklardaki, kaldırımda yol ve benzeri yerlerdeki sorunlar çözülecek” açıklamasını yaptı.

GÖLCÜK ALİ İLE YÖNETİLECEK
Gölcük’ü yönetirken adaletten şaşmayacaklarını dile getiren Başkan Seymen; “Liyakatli bir ekiple, Ali Yıldırım Sezer’in İsminin baş harflerinden oluşan “adalet, liyakat, istişare” başlıklarıyla çalışacağız. Beyanname kitapçığımızı vatandaşlarımıza dağıtıyoruz ve kitapta yer alan projelerle ilgili olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

7 HAZİRAN’DA SENDELEDİK
Ak Parti olarak tartışmalardan uzak olduklarını belirten Başkan Seymen; “Sataşmalara cevap vermiyoruz. Biz işimize bakıyoruz. 31 Mart akşamı en büyük cevabı sandıkta vereceğiz. Milletimizin sandıkları patlatacağına inanıyorum. Gölcük’te fark alacağına inananlardanım. Biz tabi, Ak Parti olarak rehavete kapılan teşkilatlar değiliz. Sanki seçimi bir oyla kazanacakmışız gibi çalışıyoruz. 17 senede 15. Seçimimiz ve ivmemiz devamlı yukarıya doğru ilerliyor. Bir 7 Haziran seçimlerinden yüzde 41 ile hafif bir sendeledik ama ondan sonra halkımızdan gelen uyarıyı da dikkate alarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
YILDIRIM’A İNANDIK
Başkan Seymen; "Biz Yıldırım başkana inandık. Kesinlikle adaletli, şeffaf  bir şekilde herkese eşit mesafede liyakatlı bir ekiple halkımızla istişare ederek, eğer gerekiyorsa Anıtpark’a sandıkta koyacağız, sosyal medya üzerinden ankette yapacağız, halkımızın ve esnafımızın görüşünü alarak çözümü üreteceğiz. Oyumuzu arttıracağımızı, zaferle ayrılacağımızı ve ilçemiz için gece gündüz çalışarak, halkımızın gönlünü kazanacağımızı belirtmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.