RAMAZAN ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Anıtpark'ta tertip edilen Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Program Sunucusu Recep Akar Koordinatörlüğünde geçen program, ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. 
Mürselpaşa Türk Müziği Topluluğu tarafından Anıtpark'ta düzenlenen Tasavvuf Konseri, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Sema Gösterilerine, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Anıtpark'ta gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Kuran-ı Kerim'i  güzel okuma Dünya birincisi Hafız Yaşar Çuhadar'ın Kuran-ı Kerim Tilaveti vatandaşlarımıza eşi benzeri bulunmayacak anlar yaşattı. 
Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi Anıtpark'ta düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi.