PİYALE PAŞA İŞERİ DEDİ

Çok İyi Bir Ekip Kurduk 

“Benim ekibimde ekonomik özgürlüğü olmayan, belediye ile ticareti faaliyeti bulunan ve belediyeden ekonomik beklentisi, rant beklentisi olan tek bir kişi dahi bulamazsınız. Ekibimizi oluştururken buna çok dikkat ettik. Hepsi kendi alanlarında uzman, profesyonel bir ekip oluşturduk buna emin olabilirsiniz.“ 

Adaleti En İyi Şekilde Sağlayacağız.

Sözlerine; “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız. Bizler hak, hukuk, adalet kavramlarını bilen insanlarız. Biz Hz. Ali’nin adaletini sözde değil özde uygulacağız. Bunu ilk günden itibaren hepiniz farkedeceksiniz. 

Hiç Kimse İşinden Olmayacak

“Her yaptığım konuşmada özellikle belirtiyorum. Belediye çatısı altında hakkıyla çalışan, evine ekmek götüren tek bir kişi işinden olmayacak. Ama üst yönetim kadrosunu değiştirmek de benim en doğal hakkım. Üst yönetim kadrosuna kendi profesyonel ekibimi getireceğim. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz. 

Konuşması Alkışlar ve Tezahüratlarla Kesildi

Konuşması büyük bir destek alan İşeri’nin sözü sürekli alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Konuşmasını bitirdikten sonra mahallelinin sorularını ve isteklerini dinleyen İşeri, projelerinden bahsetti ve teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.