PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR PAYLAŞ SEVİNDİR

İHH ekiplerince, çalışma yapılacak ülke ve bölgelerden satın alınacak olan kurbanlar bayram namazının ardından İslami usullere uygun olarak kesilecek. Hazırlanan kurban etleri bayramlaşma merasiminin ardından ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, bağışçılara da İHH tarafından kurbanlarıyla ilgili bilgilendirme yapılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Başkanı Dinçer Koç, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Koç ‘’İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyoruz. Ramazan ve Kurban Bayramı gibi bayramlarımızda bu yardımlarımız daha fazla oluyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda düzenlediğimiz birçok kampanya ile birçok hayırsever ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi kurmuştuk. Şimdi de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de çalışmalarımızı yaptık ve Çarşamba günü her zamanki gibi Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında standımızı açtık ve arife gününe kadar standımız açık kalacak.

Kurban bedeli 750 TL
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Türkiye’de 26.senesi ve 26 senedir ‘’Paylaştığın Senindir, Paylaş Sevindir’’ sloganı ile giriyor. 113 ülke ve bölgede kurbanlar kesilecek ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Bu sene belirlenen kurban bedeli fiyatı 750 TL olarak belirlendi. Bağış yapmak isteyen hayırseverler makbuz karşılığında istediği ülke ve bölgede kurbanlarını kestirebilirler. İHH İnsanı Yardım Vakfı kesilen kurban etlerini çiğ olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Yardım yapmak isteyen hayırseverler 0533 431 31 69 No’lu telefondan ya da Tevfik Hoca Camii’nin altındaki İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi’nden bilgi alabilirler’’ diyerek açıklamasını bitirdi.