ÖZDERE ''ÜNLÜ SAYI SAYMAYI BİLMİYOR''

Geçtiğimiz hafta MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’na bağlı eski partililer, 410 kişinin istifa ettiğini iddia etmişti. Ardından 145 kişilik istifa listesi ortaya çıkmıştı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, istifa edenleri eleştiri yağmuruna tutmuş ve kendilerine herhangi bir istifa dilekçesinin sunulmadığını belirtmişti. İstifa eden muhalif partililer ise Değirmendere Özçay Çay Bahçesi’nde yeniden bir araya gelerek basın açıklamasında bulundular. Açıklamasında MHP eski MKYK Üyesi Adnan Özdere, İl Başkanı Aydın Ünlü’ye yüklenerek “Zatın biri İzmit’ten diyor ki ‘Siz iki elin parmakları kadarmışsınız.’ Adama derler ki sen hiç sopa yememişsin ya da sayı saymayı bilmiyorsun” diye tepki gösterdi. Toplantıda Özdere, şu anda 360 kişinin istifa ettiğini iddia ederek “İsim listesini veremiyoruz. Arkadaşlarımızın üzerinde baskı yapıyorlar” dedi. Ardından söz alan Gölcük Eski İlçe Başkanlarından İsmail Eroğlu, “Aydın Ünlü, emzikli bebek iken bizler bu partide mücadele ediyorduk” dedi.

 
ADAMA DERLER ‘SEN SOPA YEMEMİŞSİN’
Toplantıda ilk konuşmayı yapan MHP eski MKYK üyesi Adnan Özdere, “Bu güzel kahvaltımıza hoş geldiniz. Zatın biri İzmit’ten diyor ki ‘Siz iki elin parmakları kadarmışsınız’ Adama derler ki sen hiç sopa yememişsin ya da sayı saymayı bilmiyorsun. Yıllardır bu mücadeleyi yürüten partilimiz burada. İsmail abimiz 64 yılından beri partinin kurucusu. İlçe başkanlarımız burada. Esas tabelayı indirenler Ankara’da. Tabela resmi bile kalsa gönüllerdeki tabelayı indirdiler. Biz de o yüzden Meral Akşener’in yanında yer alacağız ve kendisine destek olacağız” açıklamalarında bulundu.
 
ORADA KALAN 3-5 KİŞİ VAR
“Biz bu kadar mıyız?” diye İl Başkanı Aydın Ünlü’ye yüklenen Özdere, “İl başkanı olan bir arkadaş var, diyor ki ‘Bu ayrılanlar hiç hizmet yapmamışlar’.  Halbuki bütün bu hizmeti bu arkadaşlar götürdü. Demek istediğimiz şu: buradakilerin hepsi görev almış yöneticilik yapmış insanlar. Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ‘Gölcük’te iki elin parmaklarını geçmez’ dedi. Orada kalan 3-5 arkadaşımız var. Onlara da Allah yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.
 
İSİM LİSTESİNİ VEREMİYORUZ
Devamında Özdere, “360 istifa bize geldi. Bu 500’ü de geçecek. Tek tek götüreceğiz. Hepsi zamanla göreceğiz. İsim listesi vermiyoruz. Kime versek boyuna arayıp rahatsız ediyorlar. İnsanların üzerinde baskı yapıyorlar. Bunlar 15 kişiyi saymışlarsa yazıklar olsun. Oradaki vatandaşla karşı karşıya gelelim halkın huzurunda konuşalım. O da saysın biz de sayalım isimleri. Son anketlere baktığımızda, şu anda parti kurulduğu anda alacağı oy yüzde 20’dir” şeklinde konuştu.
 

AYDIN ÜNLÜ EMZİKLİ İKEN…
Ardından söz alan Gölcük Eski İlçe Başkanlarından İsmail Eroğlu, “Önemli olan bu iradeyi ortaya koyanlardır. Bu irade, kendi misyonundan ayrılıp koptuğunun kanıtıdır. Biz şahsi irademizi ortaya koyarak ayrıldığımızı bilsinler. Büyükşehir belediye başkanlığını alma iddiası vardır. 29 Ekim’de 29 bin kişi ile yürüme iddiası vardır. Son derece eğlenceli arkadaşımız. Bir elin parmakları kadar diyebiliyor. Aydın Ünlü, emzikli bebek iken bizler bu partide mücadele ediyorduk. İlçelerde, merkezde, beldelerde görev yapmış arkadaşlarımız burada. Onların bütün gayretleri bu iradeyi gizlemek. Milletin menfaatlerine gelince orada cüce kalıyorlar” sözlerine yer verdi. Ardından toplantı sona erdi.