ÖZCAN AİLESİNİN EVLAT ACISI

HENÜZ DAHA 17 YAŞINDAYDI

Doğuştan Epilepsi hastası olan ve Kurban Bayramı’nda fenalaşarak, İzmit’te özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan, Şefik ve Cemile Özcan çiftinin 2 erkek çocuğundan birisi olan 17 yaşındaki Muharrem Özcan, yaşam savaşını kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu.  İlçemizde uzun yıllar Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta Arçelik Bayisi olarak hizmet veren mağazanın sahibi, Niğde eşrafından Şefik Özcan ve eşi Cemile Özcan’ın 17 yaşındaki çocukları, Muharrem 25 gündür verdiği yaşam mücadlesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuşması, Özcan ailesinde, Niğdeliler camiasında ve ilçemizde büyük bir üzüntü yarattı.

 

ÖZCAN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Genç Muharrem’in zamansız vefat nedenyle büyük bir üzüntü yaşayan Özcan ailesini, dostları yalnız kırılmadı. Dün Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük eski Belediye Başkan ve Milletvekili adayı Ecz. Turan Dumlu, merhum Muharrem’in amcaları Refik, Cumali ve Sadri Özcan, dedesi Naci Özcan olmak üzere, çok sayıda esnaf katıldı. 17 yaşındaki Muharrem’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından, 17 Ağustos Mezarlığında son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Genç kardeşimiz Muharrem’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.