OSMANİYE FK 1- GÖLCÜKSPOR 0

Temsilcimiz karşılaşmaya; Metehan, Ali, Furkan, Batuhan, Yüce, Emre, Evren, Kadir, Akın,İsmail ve Aykut on biriyle başlarken, ev sahibi takım sahaya Alp, Furkan ,Ahmet, Samet, Kerim, Hamit, Erkan, Taşkın,  Sabri, Mustafa ve Soner on biriyle çıktı.

İLK YARIYI 1-0 MAĞLUP TAMAMLADIK
Gölcükspor kritik hafta da deplasmanda Osmaniyespor takımıyla karşılaştı. Maça iyi başlayan taraf ev sahibi takım oldu. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Osmaniyespor’dan Mustafa takımını öne geçiren golü attı 1-0. Temsilcimiz Gölcükspor ilk yarıda bulduğu pozisyonları bir türlü gole çeviremedi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

BULDUĞUMUZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya durumu eşitlemek için çıkan temsilcimiz Gölcükspor, rakip kalede gol pozisyonları aradı. Gölcükspor ve Osmaniyespor takımı girdikleri pozisyonları değerlendiremedi ve maç 1-0 Osmaniyespor’un galibiyeti ile tamamlandı. Kırmızı Şimşekler haftayı puansız tamamladı.
OSMANİYESPOR:1 – GÖLCÜKSPOR: 0

STAT: Osmaniye 7 Ocak Stadyumu

HAKEMLER: Aytaç Geçgel **, Murat Güçlü **, Mücahid Adem Çelebi **, 4. Hakem Armağan Çıbık **

OSMANİYESPOR: Alp **, Furkan **(Dk.84 Hakan ?), Ahmet **, Samet ** (Dk. 87 Onur ?), Kerim **, Hamit **, Erkan **, Taşkın **,  Sabri **, Mustafa *** (Dk 57 Ekrem **), Soner **

GÖLCÜKSPOR: Metehan **, Ali Mert **(Dk.87 Serdar ?)**, Furkan **, Batuhan ** (Dk. 61 Barış Şen **), Yücel **, Emre ** (Dk. 73. Barış Kazer **), Evren **, Kadir **, Akın **, İsmail **, Aykut **

GOL: Dk. 12 Mustafa (Osmaniyespor)

SARI KARTLAR: Dk. 66 Kerim Bölük, Samet Dağlı, Dk.78 Alp Arda (Osmaniyespor)