MANGAL İŞKEMBE AÇILDI

Bölgemizin ve Gölcük'ün değerli ve sevilen İşadamlarından, 60 yıllık büyük tecrübe Fahrettin Erişir'in oğlu Gökhan Erişir'in sahibi olduğu Mangal İşkembe  Donanma Mahallesi, 150/B Sokak Kerimağa mevkii Kalyon Kapı Giriş kapısı adresinde açılış törenini yapıldı. 

Gölcük Donanma Mahallesi Kerimağa Mevkiinde yeni hizmete giren Mangal İşkembe salonu için açılış töreni düzenlendi.  Düzenlenen Törene, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Belediye Meclis Üyesi Murat Yazıcıoğlu, Muharrem Aydın, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı İdris Alp, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, AK Parti İlçe Başkan Adayları İbrahim Özkul, İbrahim Ulufer, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Mustafa Alkan,  Sretiye Köyü Muhtarı Sinan Kahraman, Fahrettin Erişir'in dostları ve davetliler katılım sağladı. Gölcük'ün 60 yıllık büyük tecrübesi, Eski Mangal Resteurant'ın sahibi Fahrettin Erişir'in oğlu Gökhan Erişir, dün Gölcük'e yeni mekanını kazandırdı. Donanma Mahallesi, 150/B Sokak Kerimağa Rampası, Kalyon Kapı Girişi adresinde hizmete giren Mangal İşkembe bölge ve Gölcük halkına 8 personeli ile 7 gün 24 saat hizmet verecek. 

Gölcük'ün simge isimlerinden Fahrettin Erişir, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Fahrettin Erişir; '”60 yıllık ticari hayatımın 45 yılı Mangal Resteurantta, 15 yılı ise Gölcük Köfte Salonu olarak geçti. Allah nasip ederse yeni işyerimizi açmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Gölcük'e en iyi hizmeti sunabilmek gayesiyle bu tesisi kurdum. İşyerimiz 8 personelimizle 7 gün 24 saat açık halkımıza hizmet verecektir. Bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmayan dostlarımı bundan sonra da yeni işyerimize davet ediyoruz. İşyerimizde müşterilerimize özellikle Adapazarı Islama Köfteyi denemelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca kuzu tandır konusunda çok iddialıyız. Kuzu tandırımızı bu zamana kadar tatmayanları yeni mekanımıza bekleriz. Mekanımızda İşkembe Çorbası çeşitleri, Kelle Paça, Kuzu Tandır, Islama Köfte, Kokoreç ve Yaprak Ciğer çeşitleri bulunmaktadır' dedi. Okunan duadan sonra Mekanın Açılış kurdelesi Başkan Ellibeş ve davetliler tarafından kesildi. Açılış sonrasında davetlilere ikram yapıldı.
Fahri Haner