KARADENİZSPOR DOLU DİZGİN

Başkan ve antrenör Murat Cinemre önderliğinde, bu sezonki ilk şampiyonluğunu U-14 Ligi’nde elde Karadenizli oyuncuların gözü diğer kategorilerde

 

U-14 LİGİNİ FORSE ETTİLER

Kuruluş amacı altyapı ve altyapıdan sporcu yetiştirmek olan, Gölcük Karadenizspor bu hedefine emin adımlarla ilerliyor. Kocaeli U-14 Ligi E Grubunu 33 puan ve yenilgi alamdan tamamlayan, Gölcük Karadenizspor attığı 61 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü ve sadece 1 mağlubiyetle şampiyon oldu.  Karadenizspor tek mağlubiyetini, ezeli rakibi Harbişspor karşısında 2-1’lik sonuçla aldı. Son maçında, Kentlisi Gölcük İdmanyurduspor’u yenen Gölcük Karadenizspor, maç sı-onunda, şampiyonluk kupasını, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat’ın elinden aldı.     Maç sonunda, Karadenizspor Başkanı ve abntrenörü Murat Cinemre ile futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Karadenizspor, bu başarısını U-14 Marmara Bölgesi Milli Takımına Emre Özer, Kerem Erdem ve Onur Cinemere’yi göndererek taçlandırdı.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi Spor Servisi olarak, Gölcük Karadenizspor U-14 Takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.