İYİ PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI 4 İLÇEDE YENİ DÖNEMİ BAŞLATTI

Programa; İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe İlçe Başkanı Hüseyin Bekil, Başiskele İlçe Başkanı Erkan Baydar, yöneticiler ve çok sayıda partili genç katıldı.

 

Programda konuşan İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, sürecin bilinçli ve planlı şekilde yürütüldüğünü vurguladı. Sarı, “Siyasetin sadece rakamlardan ibaret olmadığını biliyoruz. Asıl güç sahada, halkın içinde ve liyakatli kadrolardadır. Bugün uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaları somut adımlara dönüştürüyoruz” dedi.

 

Yerel seçimlerin ardından yaşanan oy kaybı ve örgütsel zayıflığın farkında olduklarını belirten Sarı, atamaların aceleyle değil, doğru isimlerle yapıldığını ifade ederek şu sözleri kullandı:

 

“Biz günü kurtaran değil, yarını inşa eden bir anlayışla hareket ettik. Doğru zamanı, doğru kadroları ve doğru zemini bekledik. Bugün o noktaya geldik.”

 

Sarı, yapılan atamaların masa başında değil, sahada karşılığı olan isimler arasından seçildiğinin altını çizerek, “Bu atamalar bir formalite değildir. Kocaeli gençliğinin yeniden ayağa kalkmasının ilk adımıdır ve bunun devamı da gelecektir” diye konuştu.

 

Yapılan atamalarla;

İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Muhammed Ali Savaşçı, Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Burhan Çelik, Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Yıldıray Baştürk, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Oğuzhan Doğan atandı.

 

Konuşmasında parti içi duruşa da net mesajlar veren Sarı, İYİ Parti’nin kişisel kariyer planlarının adresi olmadığını vurgulayarak, “Gençlik kollarını vitrin, partimizi sıçrama tahtası gibi kullananlara kapımız kapalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Program, yeni atanan ilçe gençlik kolları başkanlarının tanıtımı, 50 yeni genç üyeye rozet takılması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.