HİSAREYN DOLU DİZGİN !

Hisareynspor deplasmanda MAP Şenerspor’u 2-0 yenerken, Şirinköyspor kendi evinde Bahçecikspor’u 5-0 yendi

 

HİSAREYNSPOR YERİNİ PERÇİNLEDİ

Kocaeli Birinci Amatör Küme’de ki en başarılı takımlarımızdan birisi olan, B Grubu temsilcisi Hisareynspor, dolu dizgin Amatör Süper Lige doğru koşuyor. Lig başından bu yana, lider Gebze Tayfunspor’un ensesinden ayrılmayan Hisareynspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda MAP Şenerspor’u Uğur ve Göksel’in golleriyle 2-0 yenerek puanını 25’e yükselterek 2. Sıradaki yerini perçinledi. Lider Tayfunspor ile arasında secece 4 puan fark olan Hisareynspor, maçlarını kaznarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Hisareynspor, yarın hafta içi mesaisinde Perşembe akşamı Kavaklı Stadı’nda Kadıköyspor’u konuk edecek.   

 

ŞİRİNKÖYSPOR KOMŞUSUNU GOLE BOĞDU

Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise grupta play-off mücadelesi veren komşusu Bahçecikspor’a acımadı ve 90 dakikanın sonunda sahadan 5-0’lık skorla ayrılarak, haftanın en farklı galibiyetini elde etti. Oğuzhan’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta, Şirinköyspor’un diğer golleri Berkay ve Bircan’dan geldi. Bu galibiyet ile 10 puana ulaşan ve ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan alan Siyah-Beyazlılar, yarın akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndagrup sonuncusu MAP Şenerspor’a konuk olacak.

Bu arada, Kocaeli Birinici Amatör Küme B Grubu’nda 11. Haftanın toplu sonuçları ile 12. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

MAP ŞENERSPOR: 0 – HİSAREYNSPOR: 2

 

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEMLER: Muharrem Kırbaş **, Hakan Dursun **, Emre Kurt **.

MAP ŞENERSPOR: Emre **, Huzeyfe **, İlhami **, Göksel **, Gökhan **, Tolga ** (Dk. 75 Halis *), Eray ** (Dk. 87 Furkan), Serkan **, Kenan * (Dk. 57 Mustafa *), Bamoye **, Uğur **.  

HİSAREYNSPOR: Harun ***, Bahtiyar ***, Barış ***, Görkem ***, Bayram ***, Mehmet ***, Alican *** (Dk. 70 Göksel *), Berkay *** (Dk. 64 Talha *), Coşkun ***, Mustafa ***, Uğur *** (Dk. 57 Burak **).

GOLLER: Uğur (Dk. 5), Göksel (Dk. 73)

 

ŞİRİNKÖYSPOR: 5- BAHÇECİKSPOR: 0

 

STAT: Değirmendere

HAKEMLER: Murat Ortanca ***, Ramazan Celep ***, Kağan Yıldızlar ***.

ŞİRİNKÖYSPOR: Yunus Emre ***, Osman ***, Sezer **, Serhat ***, Ali Rıza ***, Celal ** (Dk. 46 Mehmet **), Doğukan *** (Dk. 75 Tufan *), Serkan ***, Berkay *** (Dk. 74 Mesut *), Bircan ***, Oğuzhan ****.

GOLLER: Oğuzhan (Dk. 31, 60 ve 67), Berkay (Dk. 57), Bircan (Dk. 80)

KIRMIZI KART: Aykut (Dk. 74 Bahçecikspor).

 

B GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Çamlıtepespor-Tayfunspor: 0-3

Şirinköyspor-Bahçecikspor: 5-0

Bağçeşmespor-Kadıköyspor: 1-1

Uzuntarla BLD.-Ç.Serhatspor: 3-0

MAP Şenerspor-Hisareynspor: 0-2

 

12. HAFTANIN MAÇLARI

13 ARALIK ÇARŞAMBA

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı

19.15 MAP Şenerspor-Şirinköyspor

Metin Oktay Stadı

19.15 Tayfunspor-Uzuntarla BLD.

Şekerpınar Stadı

19.30 Ç.Serhatspor-Bağçeşmespor

14 ARALIK PARŞEMBDE

Arslan Kulaksız Stadı

19.15 Bahçecikspor-Çamlıtepespor

Kavaklı Stadı

19.15 Hisareynspor-Kadıköyspor

************************