HAYDİ GÖLCÜKSPOR İÇİN MAÇA

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Gölcükspor, 2017-2018 sezonun ilk maçını, bugün saat 17.00 da Yeni Orduspor ile yapacak. Bizde Yeni Gölcük Gazetetsi olarak, tüm taraftarları ve Gölcüksporluları maça davet ediyoruz. Maça gitrmek isteyen taraftarlar için saat 16.00 da Vakıfbank önünden araçlar kalakacak

 

LİGE GALİBİYETLE BAŞLAYALIM

İlçemizi yıllardır 3. Ligde temsil eden Gölcükspor, yeni sezonun ilk maçında bugün Şirinköy Stadı’nda ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yeni Orduspor’u konuk edecek. Saat 17.00 da başlayacak olan sezonun ilk maçını Kahramanmaraş Bölgesinde Buğrahan Koca yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Hatay Bölgesinden Asker Açıkgöz ile Kahramanmarş Bölgesinden Mehmet Özer. Maçın 4’üncü hakemi ise Mersin’den İsa Maviş Tazegül. Maça gitrmek isteyen taraftarlar için saat 16.00 da Vakıfbank önünden araçlar kalakacak. Bizde Yeni Gölcük Gazetetsi olarak, tüm taraftarları ve Gölcüksporluları maça davet ediyoruz.

 

MUHTEMEL KADROMUZ

Gölcükspor’un bugünkü Yeni Orduspor maçına kalede İlyas Türengül, Defans Bloğunda Emre Oral, Devrim Aksongur, Onur Özcan, Muratcan Koçak, orta alanda, Ömer Faruk Boz, Sedat Cengiz, Cenk Cengiz, Cihan İlkme, Yolcu Mansız ve forvette Berke Bıyık, tertibiyle çıkması bekleniyor.

Takımda, Bahattin Saral ve Yunus Özdemir’in hafif sakatlıkları bulunuyor.