GÜNEŞ ''HALKIMIZA HİZMET İÇİN ADAYIM''

2019 yerel seçimlerinde adaylığını Gölcük Değirmendere Merkez Mahalle Muhtarı Doğan Güneş, halkımıza hizmet için bu dönemde adaylığımı açıklıyorum” dedi.

2019 da gerçekleşen yerel seçimde adaylığını açıklayan Değirmendere Merkez Mahalle Muhtarı Doğan Güneş  “1961 yılında Gölcük'te doğduğum günden bu güne kadar Değirmendere'de ikamet ediyorum. İlk ve orta öğretimimi Değirmendere, Lise Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinde yaptım. Ardından Karamürsel Astsubay sınıf okulunda okudum. Mezun olduktan sonra Donanma Komutanlığı Denizaltıcı olarak 24 yıl görev yaptım. 2004 yılında emekli oldum. Ardından 5 yıl sivil ticaret gemilerinde kaptan olarak görev yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım” dedi.

Muhtar Doğan Güneş; “2009 yerel seçimlerinde Değirmendere Merkez Mahalle muhtar adayı oldum. Seçim akşamında açılan sandıklarda mahallemizin destekleri ile seçilerek ilk muhtarlık görevime başladım. Mahallemizdeki eksikleri ve Mahalle sakinlerinin sorunlarını yetkili kurumlara aktararak bu sorunlar yetkili kurumlarımızın çabalarıyla çözülüyordu. Halende bu sıkıntılar çözümü en iyi şekilde devam ediyor. Bu çalışmaların akabinde 2014 yılında yapılan yerel seçimlerine aday olarak tekrar katıldım. Yine mahalle sakinlerin desteği ile ikinci kez muhtar seçildim” dedi.

Muhtar Güneş; “aslında muhtarlık görevi çok güzel bir duygudur. Çünkü mahalle halkımızla bir arada olmak, insanların sıkıntılarını çözümünde yardımcı olmak ve insanları mutlu etmek ayrı bir huzur veriyor. Buda duyguların en güzelidir. Bu güne kadar görevim süresince yetkili makamlarla yapılan iyi ilişkiler kapsamında mahalle sakinlerimizin tüm sıkıntılarına çare aramaya çalışıyoruz. Muhtarlık görevi zaten devlet kurumları ile halk arasındaki köprüdür. Bizde bu köprüyü en iyi şekilde kullanmak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Mahallemizin en büyük projesi olan Kapalı Otopark ve Kapalı Pazarın yapımıydı. Bu projemiz de Gölcük Belediyemizin başarılı çalışmalarıyla 11-09- 2018 tarihinde ihalesi yapılacaktır. Bu proje tüm Değirmendere için olduğu gibi Mahallemiz içinde önemli bir projedir. Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday oldum ve tüm Mahalle sakinlerin desteklerini bekliyorum” dedi.

Fahri Haner