GÖLCÜK BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİNE 500 KİŞİ KATILDI

Amaç zulmü kınamak zalimin karşısında durmaktı. 50 tane sivil toplum kuruluşunun katıldığı mitingde sadece Türk Bayrağı ve Filistin bayrakları dalgalandı. Seksen milyon ilk kıblemiz mescidi aksa için tek vücut oldu. Gölcük ilçe teşkilatıda İstanbul'a çıkarma yaparak 500 kişi mitinge katıldı. Deniz ve kara yolları ile mitinge katılan mescidi aksa ve Kudüs sevdalıları orada İsrail sabrımızı taşırma siyonst köpekler hesap verecek oluk oluk kan aksa kurulacak el aksa vu vur Hamas vur İsraili vur Kudüs yanıyor Erbakan’ı arıyor sloganları ile zalimin karşında olup mazlumun yanında oldular.
Programda il konuşmayı Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın Yaptı. Diğer konuşmacılar ise saadet partisi yüksek istişare kurulu başkanı Oğuzhan Asiltürk Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demir İhh Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan Cansuyu Yardımlaşma ve DAyanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ve son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konuştu. Filistinden Hamas Hareketi Liderlerinden İsmail Haniye snevizyonla bağlanıp Türkiye halkına sivil toplum kuruluşlarına ve bu mitingi organize eden Saadet partisi teşkilatına teşekkür etti.  Duanın ardından milyonlar olaysız bir şekilde dağıldı...
TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız yaptığı açıklamada. Gölcükten büyük kudüs mitingine gelen bütün sivil toplum kuruluşlarına siyasi partilere esnaflara spor külüplerine muhtarlara sendika ve oda temsilcilerine bütün Gölcük halkına teşekkür etti. Filistin üzerindeki ambargonun kalkması ve Mehmetçiğin acil Filistin çıkarması yapması gerektiğine vurgu yaparak en yakın Saadet Partisi İktidarında islam birliği aktif hale gelip islam barış gücü kurulacaktır ve israilin yaptıgı saldırılara misli ile cevap verilecektir. Dualarımız özgür filistin için çalışan tüm müslüman kardeşlerimizin üzerinedir. Bu emparyalist siyonist düzeni yıkıp hakka dayalı adil bir düzeni kuracak kadroları inşallah iş başına getireceğiz dedi..