ENGELSİZ BİR HAFTA GEÇİRDİLER

Gölcük Engelliler Derneği 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenledikleri İznik ve Abant gezi ve programların kapanışını Halıdere Sahil Aile Çay Bahçesinde düzenledikleri eğlence programı ile coşkulu bir şekilde haftayı sonlandırdılar.

Program öncesinde kısa bir konuşma yapan Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay, “ Derneğimizin yapmış olduğu faaliyetler neticesinde engelli bireylerimizin mutlu olduklarını ve hayata sımsıkı tutunduklarını görmekten şahsım ve dernek yönetimi adına mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu akşam çok güzel bir eğlence bizi bekliyor. Ben bu akşam bizi yalnız bırakmayan engelli engelsiz bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Son olarak bu akşam bize mekanını açan Mustafa ve Yalçın Bey’e ilgilerinden ve bize bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ŞARKILARLA EĞLENDİLER
Gölcük Engelliler Derneği Halıdere Sahil Aile Çay bahçesinde Mehmet Önerbay’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla eğlendiler. Mehmet Önerbay’a org’da Engin Albayrak, Bağlama’da Şemsettin Salman eşlik etti. Gece boyunca duygusal ve coşkulu anlar yaşandı. 7 buçukta başlayan eğlence söylenen şarkılar ve oynanan oyunlar ile gece boyunca sürdü.

Gecenin sonunda Mevlüt Önerbay gelen konuklara teşekkür etti ve sözlerine, “ Bu gece bizim için çok önemliydi. Bir haftayı dolu dolu yaşadık ve bu gece gerçekleştirdiğimiz eğlence gerçekten çok güzel oldu. Ben bu akşam bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teker teker teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.