EFE TUR'UN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kocaeli'nin tanınmış firmalarından biri olan Efe Tur’un sahibi Halit Bıçak (60)  kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  Kocaelispor’un da sponsoru olan Efe Tur firmasının sahibi, Nurten Hanım ile evli ve Serap, Zeynep, Büşra, Seval ve Esra isimli 5 kız babası olan Bıçak, daha önce de kalbi ile ilgili bir dizi operasyon geçirmişti. Kalp rahatsızlığı ilerleyen Bıçak yaşamını yitirdi.
TOPRAĞA VERİDİ
2015’in Temmuz ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile dünür olan Halit Bıçak’ın cenazesi İhsaniye Merkez Camiinden  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye Mezarlığına defnedildi. 

YOĞUN KATILIM

Halit Bıçak’ın cenaze törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Zeki Aygün, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İYİ Parti GİK üyesi ve Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen, AKP önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek ve sevenleri katıldı.

Yeni Gölcük Gazetesi olarak Halit Bıçak’a Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz.